Fotó: www.bama.hu

Az NB III élén végző csapat edzője: "A teljesítményünkre a vírus tette fel a koronát"

A Pécsi MFC vezetőedzője, Vas László úgy véli, nagyon fontos, hogy a pécsi labdarúgás újra bekerült kicsit a magyar labdarúgás vérkeringésébe.
Nyikes Zoltán 2020. május 9., szombat 20:24
Fotó: www.bama.hu
A Pécsi MFC vezetőedzője, Vas László úgy véli, nagyon fontos, hogy a pécsi labdarúgás újra bekerült kicsit a magyar labdarúgás vérkeringésébe.
Szerző: Nyikes Zoltán 2020. május 9., szombat 20:24

A PMFC az egész szezonban az NB III Közép-csoportjának élén rohant a feljutás felé, a Magyar Labdarúgó Szövetség határozata szerint pedig elsőként végezve jogosult a másodosztályba nevezésre. A Baranya megyei hírportálon Vas László vezetőedző és az operatív igazgató, Győri János értékelte az idényt.

– A célt elértük, amiért kőkeményen megdolgoztunk! Az fájó, hogy az első fordulótól vezettük a bajnokságot idáig, és nem fejezhettük be a pályán.

A teljesítményünkre a vírus tette fel a koronát, hogy egy kis szójátékkal éljek

– mondta Vas László vezetőedző. – Sokat tettünk a feljutásért! Nagyon fontos, hogy a pécsi labdarúgás újra bekerült kicsit a magyar labdarúgás vérkeringésébe a régió sportjának szempontjából is. Bízom benne, hogy nem leáll ez a folyamat, hanem fejlődik tovább.

Az, hogy az MLSZ nem hirdetett bajnokokat, az az ő álláspontjuk, tette hozzá a tréner, az ő szemében a csapat minden tagja, az összes játékos, stábtag, segítő bajnok. Reményét fejezte ki, hogy ezt a csapatot egyben lehet tartani.

– Az első helyünk teljesen megérdemelt, nem volt kérdés, hogy mi vagyunk az NB III legjobb csapata – mondta Győri János, a PMFC operatív igazgatója. – Hivatalosan még nincs kimondva a feljutás, hiszen a licence-eljárás még folyamatban van. Júniusban fogjuk megkapni a mienket. Azért mondom, hogy megkapjuk, mert minden pontunkat elfogadták. Csak a kihirdetés és a ceremónia van vissza.

Neked ajánljuk
Átigazolások
Újpest
Lőw Zsolt, Szalai Ádám
Sajtóhírek szerint Szalai Ádám nemet mondott az Újpest sportigazgatói pozíciójára. A lila-fehérek felvették a kapcsolatot Lőw Zsolttal is, aki azonban nem edzőként segítene.
Légiósok
Szalai Attila
A Kicker szerint a Hoffenheim sportigazgatója az olyan "átigazolási mellényúlások" miatt távozhat, mint például Szalai Attila, Mërgim Berisha és Anton Stach.
Nyíregyháza
Révész Bálint
A klubtulajdonos az erősítési tervekről is beszélt a csakfoci.hu-nak.
Tovább az összes átigazoláshoz