Koronavírusosnak hitte magát a Fradi-csatár: "Fájt a mellkasom, eléggé megijedtem"

A csatár komolyan megijedt, mert a tünetek meglehetősen hasonlítottak a világjárványéra. Két tesztet is elvégeztek rajta.
Dudás Gábor 2020. május 8., péntek 8:56
A csatár komolyan megijedt, mert a tünetek meglehetősen hasonlítottak a világjárványéra. Két tesztet is elvégeztek rajta.
Szerző: Dudás Gábor 2020. május 8., péntek 8:56

A Ferencváros fehérorosz játékosa, Nyikolaj Szignyevics hazája egyik sportportáljának, a Pressball-nak beszélt arról, miért ijedt meg nagyon az elmúlt időben.

- Nemrég beteg voltam és eléggé megijedtem. Aggódtam, mert a tünetek eléggé hasonlóak voltak azokéhoz, akik elkapták a koronavírust.

Megemelkedett a testhőmérsékletem, 37,8 Celcius fokra, majd lement, de pár nap múlva ismét jelentkezett. Fájt a mellkasom is. Utána két koronavírus-teszten is átestem, mind a kettő negatív lett

- nyilatkozta a 28 éves támadó.

Az idényben inkább csak kiegészítőembernek számító válogatott csatár arról is nyilatkozott, hogy hamarosan ő és csapata is pályára léphet a bajnokság folytatásában.

- Már javában dolgozunk, készülünk a folytatásra. Hétfőn a szövetség bejelentette, hogy május 23-tól újra rendeznek mérkőzéseket, 30-tól pedig folytatódik a bajnokság - számolt be Szignyevics.

Olvastad már?
A hivatkozás nem elérhető
404 Not Found
Elolvasom
Neked ajánljuk
Átigazolások
Légiósok
Szalai Attila
A Kicker szerint a Hoffenheim sportigazgatója az olyan "átigazolási mellényúlások" miatt távozhat, mint például Szalai Attila, Mërgim Berisha és Anton Stach.
Nyíregyháza
Révész Bálint
A klubtulajdonos az erősítési tervekről is beszélt a csakfoci.hu-nak.
ZTE
Márton Gábor
Márton Gábor vezetőedző elmondása szerint a következő idényben is ő ül majd minden bizonnyal a Zalaegerszeg kispadján, és hosszabb távra tervez a kék-fehéreknél. (sportal.blikk.hu)
Tovább az összes átigazoláshoz