Fotó: www.one.co.il

Izrael: Sallói István lett a klubtörténelem elmúlt 30 évének legjobb légiósa

A Beitar Jeruzsálem szurkolói megválasztották az elmúlt 30 év legjobb külföldi játékosát, a szavazatok 41 százalékának begyűjtésével pedig a korábbi magyar válogatott középpályás végzett az élen.
Nyikes Zoltán 2020. április 25., szombat 10:45
Fotó: www.one.co.il
A Beitar Jeruzsálem szurkolói megválasztották az elmúlt 30 év legjobb külföldi játékosát, a szavazatok 41 százalékának begyűjtésével pedig a korábbi magyar válogatott középpályás végzett az élen.
Szerző: Nyikes Zoltán 2020. április 25., szombat 10:45

Óriási elismerésben részesítették az izraeli első osztályú Beitar Jeruzsálem szurkolói a korábbi 13-szoros magyar válogatott játékost, Sallói Istvánt, aki 1994 és 1999 között légióskodott az egyik legismertebb és legsikeresebb fővárosi együttesben.

A Beitar hivatalos honlapja napokkal ezelőtt közzétett egy szavazást, ahol a szurkolók a klub elmúlt 30 évének legjobb külföldi labdarúgóját választhatták meg,

az első helyen pedig a jelenleg a Zalaegerszegi TE FC sportigazgatójaként dolgozó Sallói végzett a voksok 41 százalékát begyűjtve.

A televíziós szakértőként is tevékenykedő Sallói a Beitarnál töltött öt év alatt két bajnoki címet ünnepelhetett csapatával, a 116 fellépésén pedig 59 gólt jegyzett.

A korábbi támadó középpályás a szavazáson megelőzte a 40-szeres ghánai válogatott Derek Boatenget, a Paris Saint-Germainben is megforduló Jérome Leroyt, a 2-szeres ukrán válogatott Szergej Tretjakot, a még jelenleg is aktív brazil középpályást, Claudemir Ferreira da Silvát, valamint a Beitar mostani keretében játszó, 2013-ban a PSG-vel bajnoki címet ünneplő Antoine Contét.

Neked ajánljuk
Átigazolások
Nyíregyháza
Révész Bálint
A klubtulajdonos az erősítési tervekről is beszélt a csakfoci.hu-nak.
ZTE
Márton Gábor
Márton Gábor vezetőedző elmondása szerint a következő idényben is ő ül majd minden bizonnyal a Zalaegerszeg kispadján, és hosszabb távra tervez a kék-fehéreknél. (sportal.blikk.hu)
REAC
Urbán lehet az edző
Sajtóhírek szerint Urbán Flórián veheti át a harmadosztályban szereplő rákospalotaiak irányítását.
Tovább az összes átigazoláshoz