Fotó: www.budafokimte.hu

Meglepetés az NB II-ben: A feljutásért küzdő Budafokot megviccelte a kiesőjelölt - eredmények

A másodosztály szombati játéknapja máris nagy meglepetéssel kezdődött: a második helyezett Budafok hazai pályán nem bírt a kiesőhelyen álló Tiszakécskével. A Vác és a Kazincbarcika meccsén egy gól döntött.
Nyikes Zoltán 2020. március 14., szombat 16:25
Fotó: www.budafokimte.hu
A másodosztály szombati játéknapja máris nagy meglepetéssel kezdődött: a második helyezett Budafok hazai pályán nem bírt a kiesőhelyen álló Tiszakécskével. A Vác és a Kazincbarcika meccsén egy gól döntött.
Szerző: Nyikes Zoltán 2020. március 14., szombat 16:25

Az NB II 28. fordulójában két mérkőzést rendeztek 14 órási kezdettel.

A második Budafoki MTE a kiesést jelentő 18. helyen álló, a legutóbbi hétvégén a sereghajtó Váctól ötgólos vereséget szenvedő Tiszakécskét fogadta. A budafoki klubhonlap beszámolója szerint az első helyzet a 23. percben adódott, amikor is Kovács Dávid a tizenhatos vonalának közelében egy csel után lőtt, a labda lepattant a vendégek védőjéről, majd a csapatkapitány ismételt, ám a tiszakécskeiek ismét blokkolták a kapu felé tartó labdát. Az első félidőben még Kulcsár próbálkozott, de Varga lábbal hárítani tudott,  így gól nem esett az első 45 percben.

A szünet után nagy fölényben futballozott a Budafok, Soltész és Kulcsár is próbált túljárni a vendég kapus eszén, ám Varga mindannyiszor a helyén volt. A hazaiak a hajrában sem adták fel, Zsolnai a 89. percben méterről a kapu bal oldalát célozta, de Varga vetődve védett - az utolsó lehetőség is kimaradt, így a Budafok csak egy pontot szerzett a kiesőjelölt ellen.

A másik mérkőzésen a sereghajtó Vác és a Kazincbarcika összecsapásán sokáig gól nélkül álltak a csapatok, mígnem a 71. percben Kovac Alan megszerezte a mindent eldöntő találatot, így a Kazincbarcika bezsebelte a három pontot.

NB II, 28. forduló

Vác FC-Kazincbarcika 0-1 (Kovac A. 71.)
Budafoki MTE-Duna Aszfalt TLC 0-0

később játsszák:
17:00: Szombathelyi Haladás-Békéscsaba 1912 Előre
17:00: BFC Siófok-Dorogi FC
17:00: Szeged-Csanád Grosics - Budaörs
17:00: MTK Budapest-Vasas FC
17:00: Nyíregyháza Spartacus FC-WKW ETO FC Győr
17:00: Szolnoki MÁV FC-Aqvital FC Csákvár

pénteken játszották:
Gyirmót FC Győr-Soroksár SC 0-0

Címkék: #magyar foci #NB II
Neked ajánljuk
Átigazolások
Légiósok
Dárdai Bence
A hírek szerint a Liverpool és a Manchester United is szeretné leigazolni a Hertha 18 éves német-magyar támadó középpályását, Dárdai Bencét.
Tiszakécske
Edzőváltás
A Csakfoci korábbi hírének megfelelően távozott a Tiszakécske éléről Kis Károly vezetőedző, utódja Balogh Pál lett.
Kecskemét
Szerződéshosszabbítás
A Kecskeméti TE meghosszabbította Szabó Alex szerződését.
Tovább az összes átigazoláshoz