Koronavírus: A Real Madrid és a Juventus BL-visszavágóját is elhalasztják - hivatalos

Elhalasztják a március 17-re kiírt Manchester City-Real Madrid és Juventus-Lyon mérkőzéseket a Bajnokok Ligája nyolcaddöntőjében.
Csakfoci Admin 2020. március 12., csütörtök 18:59
Elhalasztják a március 17-re kiírt Manchester City-Real Madrid és Juventus-Lyon mérkőzéseket a Bajnokok Ligája nyolcaddöntőjében.
Szerző: Csakfoci Admin 2020. március 12., csütörtök 18:59

A koronavírus-járvány miatt a labdarúgó Bajnokok Ligája mindkét jövő keddi mérkőzését elhalasztják. Az Európai Labdarúgó Szövetségnek (UEFA) a Manchester City-Real Madrid és a Juventus-Olympique Lyon nyolcaddöntős párharcok visszavágóival kapcsolatos döntése várható volt, miután a Real és a Juventus játékosai karanténba kerültek.

A madridiakat azért kellett elkülöníteni, mert a klub kosárlabdacsapatának egyik játékosa pozitív tesztet produkált, a Juventusnál pedig Daniele Rugani fertőződött meg.

Az UEFA egyelőre nem tűzött ki új időpontot a két mérkőzésnek. (MTI)

Olvastad már?
"Meg fogok gyógyulni": Újabb játékos koronavírus-tesztje lett pozitív Olaszországban
A torinói Daniele Rugani után a Sampdoria válogatott csatárát,  Manolo Gabbiadinit is koronavírussal diagnosztizálták. A játékos lázas, de jól van. A Leicester City-nél eközben három futballistát különítettek el a többiektől.
Elolvasom
Neked ajánljuk
Átigazolások
Légiósok
Szalai Attila
A Kicker szerint a Hoffenheim sportigazgatója az olyan "átigazolási mellényúlások" miatt távozhat, mint például Szalai Attila, Mërgim Berisha és Anton Stach.
Nyíregyháza
Révész Bálint
A klubtulajdonos az erősítési tervekről is beszélt a csakfoci.hu-nak.
ZTE
Márton Gábor
Márton Gábor vezetőedző elmondása szerint a következő idényben is ő ül majd minden bizonnyal a Zalaegerszeg kispadján, és hosszabb távra tervez a kék-fehéreknél. (sportal.blikk.hu)
Tovább az összes átigazoláshoz