Dibusz a Fradi pontvesztéséről: A ZTE megérdemelte a döntetlent

Dibusz Dénes, a Ferencváros kapusa több bravúrt is bemutatott a ZTE ellen, de ez csak döntetlenhez volt elég.
Privacsek András 2020. március 8., vasárnap 11:40
Dibusz Dénes, a Ferencváros kapusa több bravúrt is bemutatott a ZTE ellen, de ez csak döntetlenhez volt elég.
Szerző: Privacsek András 2020. március 8., vasárnap 11:40

- Fontos lett volna a szombati találkozót megnyerni, de sajnos nem sikerült megtartani az előnyünket - mondta Dibusz Dénes a fradi.hu-nak. - A második félidőben volt egy nagyon nagy helyzetünk, de Varga Roland lövése kijött a kapufáról. Sajnos el kell ismerni, hogy a helyzetek alapján megérdemelt a Zalaegerszeg pontszerzése, ellenfelünk jól játszott, főleg a második félidőben komoly erőket mozgósított az egyenlítés érdekében. Le kell vonni a tanulságokat, aztán holnaptól már a következő feladatra kell koncentrálnunk, hiszen a jövő heti mérkőzést meg kell nyerni otthon.

Olvastad már?
NB I: Ikszelt a ZTE a Fradi ellen a 100. évfordulóján – tabella, videó
Az OTP Bank Liga 24. fordulójának zárómeccsén a ZTE hazai pályán 1-1-es döntetlent játszott a Ferencváros ellen a klub fennállásának 100. évfordulóján.
Elolvasom
Neked ajánljuk
Átigazolások
Honvéd
Futács Márkó
A sportal.hu információi szerint Futács Márkó a Honvédnál folytathatja a pályafutását. A 34 éves, 3-szoros magyar válogatott csatár jelenleg szabadon igazolható, legutóbb az MTK-ban játszott.
Puskás Akadémia
Batik Bence
Az nb1.hu úgy tudja, nem hosszabbítják meg Batik Bence szezon végén lejáró szerződését. A korábbi Fradi-játékos helyét az angol harmadosztályú Charltonban játszó Terell Thomas veheti át.
Légiósok
Németh Hunor Vajk
Hosszú távú szerződést írt alá a dán Köbenhavnnál az U17-es magyar válogatott játékos, Németh Hunor Vajk.
Tovább az összes átigazoláshoz