Fotó: www.skysports.com

Nagy Ádámék, a Liverpool, a Barca és a Juventus is az új magyar sportcsatornán

A csakfoci.hu információi szerint az Aréna 4 nevű csatorna az angol másodosztály mellett a skót élvonal, és három klub-tv sugárzásának jogait is megszerezte.
Csakfoci Admin 2020. március 2., hétfő 17:07
Fotó: www.skysports.com
A csakfoci.hu információi szerint az Aréna 4 nevű csatorna az angol másodosztály mellett a skót élvonal, és három klub-tv sugárzásának jogait is megszerezte.
Szerző: Csakfoci Admin 2020. március 2., hétfő 17:07

Február közepén a csakfoci.hu elsőként számolt be arról, hogy egy újabb sportcsatorna jelenhet meg Magyarországon. Mint írtuk, információink szerint a jelenleg Galaxy 4 néven futó csatorna – ami a Digital Media and Communications (DMC) szolgáltatóhoz tartozik – Aréna 4 néven folytatja a sugárzást, tartalma pedig a labdarúgás mellett több népszerű sport (pl. NHL és MotoGP), valamint a periféria sportok felé is fog nyitni. Az új csatorna egyik legjelentősebb tartalma az angol másodosztályú (Championship) bajnokság lesz, de tervben volt további focival kapcsolatos jogok is megszerzése.

A csakfoci.hu információi szerint Galaxy 4 csatorna megszerezte az angol másodosztály (Championship) és a skót élvonal (Premiership) küzdelmeinek közvetítési jogait.

Ezenfelül úgy tudjuk, tovább bővült a sportkínálat, mivel a Liverpool, a Barca és a Juventus TV jogait is Galaxy 4 fogja birtokolni.

Az angol második vonalban két magyar válogatott játékos, Nagy Ádám (Bristol City) és Balogh Norbert (Hull City), míg a skót első osztályban Bogdán Ádám (Hibernian) is megtalálható, így akár tavasztól hétről hétre az ő teljesítményüket is figyelemmel követhetik a labdarúgás szerelmesei.

Olvastad már?
TV-közvetítések: Új csatornán is láthatóak lesznek angol focimeccsek
A csakfoci.hu úgy értesült, hogy újabb sportcsatorna jelenhet meg Magyarországon, portfóliójába pedig helyet kaphatnak angol másodosztályú bajnokik is.
Elolvasom
Neked ajánljuk
Átigazolások
Légiósok
Dárdai Bence
A hírek szerint a Liverpool és a Manchester United is szeretné leigazolni a Hertha 18 éves német-magyar támadó középpályását, Dárdai Bencét.
Tiszakécske
Edzőváltás
A Csakfoci korábbi hírének megfelelően távozott a Tiszakécske éléről Kis Károly vezetőedző, utódja Balogh Pál lett.
Kecskemét
Szerződéshosszabbítás
A Kecskeméti TE meghosszabbította Szabó Alex szerződését.
Tovább az összes átigazoláshoz