Fradi: Hatezernél is többen lesznek az NB III-as bajnokin

Feltöltve: 2016, március 12 - 10:39 Frissítve: 2016, március 12 - 13:27

Átlépte a 6000 darabot a vasárnapi bajnoki mérkőzésre eladott jegyek száma a hétvégi NB III-as Csepel- Ferencváros II bajnokira.

A csepeli klub vezetése közleményben kéri a szurkolókat, hogy a megszokottnál korábban, de legalább egy órával a kezdés előtt érjenek ki a pályára, mert a beléptetés lényegesen hosszabb időt vesz majd igénybe.

Az írás kiemeli, hogy a csepeli szurkolók a szokásos, játékoskijárónál lévő szektorban, illetve a mellette lévő, edzőpályák felé eső szektorban foglalhatnak helyet. A stadion területére a sorompós bejáraton lehet bemenni. A ferencvárosi szurkolók a régi főbejáraton mehetnek be, és tölthetik meg a többi szektort, ezeken a szektorokon belül a jegy bárhova érvényes. A stadion előtti utca le lesz zárva, a létesítmény területére ezúttal nem lehet gépkocsival behajtani.

Az FTC II vezeti az NB III Nyugati csoportját, a Csepel a 14. helyen áll. A megszokottnál jelentősen nagyobb érdeklődés oka az, hogy zöld-fehérek azon szervezett szurkolói, akik az új stadionnal kapcsolatos biztonsági intézkedések (vénaszkenner) ellen tiltakoznak, egyfajta demonstrációként arra kérik a szurkolókat, hogy ezen a bajnokin vegyenek részt.

EZ IS ÉRDEKELHET

TUDJUK, HOGY A FOCI NEM SZÍNHÁZ, DE EZT TARTSD SZEM ELŐTT:

1. Fogadd el, hogy a fórumon és az oldalon más klubok szurkolói is jelen vannak.
2. Beszélj úgy másokkal, amilyen hangnemet magaddal vagy kedvenc csapatoddal szemben is elviselnél!
3. A vitapartnered mondandójával szemben érvelj, és ne a személyét támadd!
4. Ha valakit sehogy nem bírsz elviselni, egyszerűen rejtsd el a bejegyzéseit egy gombnyomással vagy csak ignoráld őt.
5. Ha fenyegeted a másikat, folyamatosan durván támadod a személyét, azért végleges tiltás jár.
6. Tartózkodj az erőszakos, gyűlöletkeltő, sértő, törvénybe ütköző bejegyzésektől. Ne spamelj, ne trollkodj és ne itt reklámozz!
Fórumszabályzat bővebben itt!

Ha ezeket a szabályokat nem tudod elfogadni, kérjük, inkább maradj távol a fórumtól! Egyúttal előre is köszönjük, ha hozzászólásaiddal elősegíted egy normális fórum kialakulását!

BELÉPÉS:
Kattints a Bejelentkezés fülre. Használhatod eddigi csakfoci.hu-s felhasználónevedet és jelszavadat (ez korlátozott beállítási lehetőségekkel jár együtt), de ha van már Disqus-hozzáférésed, azzal is bejelentkezhetsz (ez bővebb egyéni beállításokra ad lehetőséget), mint ahogy a Facebook-, Google- vagy Twitter-fiókoddal való belépésre is van lehetőség.

CÍMLAPON