Kubatov: Éveken át meglehet a Fradinak a csoportkör - a vénaszkenner marad

Feltöltve: 2016, március 10 - 11:43 Frissítve: 2016, március 10 - 11:50

Kubatov Gábor, az Ferencvárosi TC elnöke szerint azért is lenne nagyon fontos, hogy az FTC eljusson a nyáron a Bajnokok Ligája, vagy az Európa Liga csoportköréig, mert az így keletkező pluszbevételből ezt a szintet akár éveken át megtarthatná a futballcsapat. A klubvezető arról is beszélt, mennyire közelednek az álláspontok a vénaszkenner miatt bojkottáló szurkolókkal.

Kubatov Gábor FTC-elnök a Magyar Időknek adott interjúban a Ferencvárosról szóló kérdésekre is válaszolt. Íme:

Közelednek-e az álláspontok az FTC vezetése és a véna­szkennert elutasító futballszurkolói csoport között?
Mi nem engedhetünk. Szükségünk van a vénaszkennerre a kapuknál történő biztos ellenőrzésre, amit ez a szerkezet testesít meg, ráadásul az ellenzők félelmei alaptalanok voltak, mert az elmúlt több mint másfél évben semmilyen személyiségi jogi visszaélés nem történt. Ha elfogadják, hogy a stadionba beazonosítottan kell bejönni, normálisan kell viselkedni, nincs kirekesztés, nincs trágár beszéd, nincsenek fasiszta jelképek, akkor természetesen örömmel látjuk őket. Azt szeretnénk, ha minél több ember ülne a lelátókon.

Jól halad a bajnokságban a Fradi. Meglesz-e a bajnoki cím és mi a következő cél?
Végre 12 év után most nem lehetetlen, hogy a bajnokságot megnyerjük. Gyakorlatilag négy meccsen kell még győznünk, és megvan az első hely. Szeretnénk megnyerni a Magyar Kupát és utána nemzetközi szinten az a maximumcél, amit most Magyarországról el lehet érni, hogy a Bajnokok Liga vagy az Európa Liga csoportkörében nemzetközi tapasztalatokat szerezzünk. Amennyiben elérnénk a csoportkört, följuthatnánk egy olyan pódiumra, amit a pluszbevételekből évről évre megtarthatnánk. Meg kell ragadnunk a pillanatot, ha eljön, és akkor nagyon ügyesnek kell lennünk. (Fotó: Sas Gábor)

TOVÁBB: A teljes interjú itt olvasható - kattints!

EZ IS ÉRDEKELHET

TUDJUK, HOGY A FOCI NEM SZÍNHÁZ, DE EZT TARTSD SZEM ELŐTT:

1. Fogadd el, hogy a fórumon és az oldalon más klubok szurkolói is jelen vannak.
2. Beszélj úgy másokkal, amilyen hangnemet magaddal vagy kedvenc csapatoddal szemben is elviselnél!
3. A vitapartnered mondandójával szemben érvelj, és ne a személyét támadd!
4. Ha valakit sehogy nem bírsz elviselni, egyszerűen rejtsd el a bejegyzéseit egy gombnyomással vagy csak ignoráld őt.
5. Ha fenyegeted a másikat, folyamatosan durván támadod a személyét, azért végleges tiltás jár.
6. Tartózkodj az erőszakos, gyűlöletkeltő, sértő, törvénybe ütköző bejegyzésektől. Ne spamelj, ne trollkodj és ne itt reklámozz!
Fórumszabályzat bővebben itt!

Ha ezeket a szabályokat nem tudod elfogadni, kérjük, inkább maradj távol a fórumtól! Egyúttal előre is köszönjük, ha hozzászólásaiddal elősegíted egy normális fórum kialakulását!

BELÉPÉS:
Kattints a Bejelentkezés fülre. Használhatod eddigi csakfoci.hu-s felhasználónevedet és jelszavadat (ez korlátozott beállítási lehetőségekkel jár együtt), de ha van már Disqus-hozzáférésed, azzal is bejelentkezhetsz (ez bővebb egyéni beállításokra ad lehetőséget), mint ahogy a Facebook-, Google- vagy Twitter-fiókoddal való belépésre is van lehetőség.

CÍMLAPON