Békéscsaba-FTC: Autóbalesetet szenvedtek a bírók, nem vezethetik a meccset

Feltöltve: 2016, március 9 - 16:45 Frissítve: 2016, március 9 - 18:11

A Békéscsaba tájékoztatása szerint autóbalesetet szenvedett a Ferencváros elleni bajnoki mérkőzésre kijelölt játékvezetői hármas, így jelen pillanatban még nem tudni, ki vezeti majd a 18 órától kezdődő találkozót. Az MLSZ időközben pontosított a történteken, a találkozó kezdési időpontja pedig nem módosul.

A Békéscsaba Facebook-oldalán megjelent rövid közlemény a balesettel kapcsolatban.

"Sajnálatos változás történik a játékvezetők személyében - mivel a Békéscsabára indult Pintér Csaba, Viszokai László és Becséri Gergely autóbalesetet szenvedett. Jelen pillanatban az új játékvezetők kijelölése és küldése van folyamatban. A Békéscsaba 1912 Előre ezúton fejezi ki sajnálatát és mielőbbi felépülést kíván sporttársainknak!"

Az MLSZ időközben kiadott közleménye szerint Pintér Csaba nem ült a balesetet szenvedő járműben, a mérkőzés időpontja pedig nem fog módosulni.

"A mai Békéscsaba 1912 Előre - Ferencváros bajnoki mérkőzésre kijelölt játékvezetői csapat tagjai közül hárman a mérkőzésre utazás közben - vétlen félként - közúti balesetet szenvedtek. Viszokai László, Oláh Gábor és Becséri Gergely is kisebb sérüléseket szenvedett, ezért nem tudják ellátni feladatukat a találkozón. Az MLSZ Játékvezető Bizottsága a tartalékok közül jelölt ki új asszisztenseket, így az eredetileg kijelölt játékvezető, Pintér Csaba munkáját ifj. Kormányos Gábor, Szvetnyik Bence, Berger József és Nazsa Tamás segítik majd.

Az újonnan kijelölt játékvezetők azonnal a helyszínre indultak, ezért a találkozó kezdési időpontja nem változik az eredetileg kijelölthöz képest."

EZ IS ÉRDEKELHET

TUDJUK, HOGY A FOCI NEM SZÍNHÁZ, DE EZT TARTSD SZEM ELŐTT:

1. Fogadd el, hogy a fórumon és az oldalon más klubok szurkolói is jelen vannak.
2. Beszélj úgy másokkal, amilyen hangnemet magaddal vagy kedvenc csapatoddal szemben is elviselnél!
3. A vitapartnered mondandójával szemben érvelj, és ne a személyét támadd!
4. Ha valakit sehogy nem bírsz elviselni, egyszerűen rejtsd el a bejegyzéseit egy gombnyomással vagy csak ignoráld őt.
5. Ha fenyegeted a másikat, folyamatosan durván támadod a személyét, azért végleges tiltás jár.
6. Tartózkodj az erőszakos, gyűlöletkeltő, sértő, törvénybe ütköző bejegyzésektől. Ne spamelj, ne trollkodj és ne itt reklámozz!
Fórumszabályzat bővebben itt!

Ha ezeket a szabályokat nem tudod elfogadni, kérjük, inkább maradj távol a fórumtól! Egyúttal előre is köszönjük, ha hozzászólásaiddal elősegíted egy normális fórum kialakulását!

BELÉPÉS:
Kattints a Bejelentkezés fülre. Használhatod eddigi csakfoci.hu-s felhasználónevedet és jelszavadat (ez korlátozott beállítási lehetőségekkel jár együtt), de ha van már Disqus-hozzáférésed, azzal is bejelentkezhetsz (ez bővebb egyéni beállításokra ad lehetőséget), mint ahogy a Facebook-, Google- vagy Twitter-fiókoddal való belépésre is van lehetőség.

CÍMLAPON