Közleményt adtak ki a kínos Fradi-videóval kapcsolatban

Feltöltve: 2016, március 8 - 20:42 Frissítve: 2016, március 8 - 20:45

A Groupama Arénát üzemeltető Lagardere Sports Hungary közleményben vállalta magára a felelősséget a tegnapi napon megjelent, a Ferencváros hétvégi bajnokiját népszerűsítő videóval kapcsolatban, amely komolyabb botrányt kavart a szurkolók körében, és amelytől a zöld-fehér klub és a stadion névadószponzora, a Groupama Biztosító is elhatárolódott.

A tegnapi nap folyamán felkerült a Groupama Aréna hivatalos Facebook-oldalára egy videó, amely a Ferencváros hétvégi bajnokiját igyekezett népszerűsíteni.

A Puskás Akadémia elleni meccs promóciós videójában a stadion egy takarítója a kulcslyukon keresztül leskelődik egy nő után az öltözőben, miközben szexista megjegyzéseket tesz - jellemezte a felvételt az Origo. A lap ezzel kapcsolatban megkereste a klubot és a csapat stadionjának a névadószponzorát, a Groupama Biztosítót is. A videótól mind a két fél elhatárolódott, amely egyébként a szurkolók körében is felháborodást váltott ki.

Ezt követően a stadiont üzemeltető cég, a Lagardere Sports Hungary öntött tiszta vizet a pohárba, és egy közleményben kért elnézést az érintettektől a videó miatt.

"Hivatalos közlemény

A tegnapi napon a Groupama Aréna hivatalos facebook oldalán megjelenő, hétvégi labdarúgó mérkőzést beharangozó videó a Lagardere Sports Hungary, azaz az aréna üzemeltetője és működtetője által került elkészítésre és publikálásra, a Ferencvárosi Torna Club és a Groupama Biztosító, valamint a klub további partnereinek bevonása nélkül.

A Lagardere Sports Hungary elnézést szeretne kérni azoktól, akiket a tartalommal megbántott, és ezúton fejezi ki a hölgyek iránt érzett nagyrabecsülését és tiszteletét.

Lagardere Sports Hungary"

EZ IS ÉRDEKELHET

TUDJUK, HOGY A FOCI NEM SZÍNHÁZ, DE EZT TARTSD SZEM ELŐTT:

1. Fogadd el, hogy a fórumon és az oldalon más klubok szurkolói is jelen vannak.
2. Beszélj úgy másokkal, amilyen hangnemet magaddal vagy kedvenc csapatoddal szemben is elviselnél!
3. A vitapartnered mondandójával szemben érvelj, és ne a személyét támadd!
4. Ha valakit sehogy nem bírsz elviselni, egyszerűen rejtsd el a bejegyzéseit egy gombnyomással vagy csak ignoráld őt.
5. Ha fenyegeted a másikat, folyamatosan durván támadod a személyét, azért végleges tiltás jár.
6. Tartózkodj az erőszakos, gyűlöletkeltő, sértő, törvénybe ütköző bejegyzésektől. Ne spamelj, ne trollkodj és ne itt reklámozz!
Fórumszabályzat bővebben itt!

Ha ezeket a szabályokat nem tudod elfogadni, kérjük, inkább maradj távol a fórumtól! Egyúttal előre is köszönjük, ha hozzászólásaiddal elősegíted egy normális fórum kialakulását!

BELÉPÉS:
Kattints a Bejelentkezés fülre. Használhatod eddigi csakfoci.hu-s felhasználónevedet és jelszavadat (ez korlátozott beállítási lehetőségekkel jár együtt), de ha van már Disqus-hozzáférésed, azzal is bejelentkezhetsz (ez bővebb egyéni beállításokra ad lehetőséget), mint ahogy a Facebook-, Google- vagy Twitter-fiókoddal való belépésre is van lehetőség.

CÍMLAPON