MLSZ: A Fradi, az Újpest és a DVTK is fizet - megduplázták a Fradi-játékos eltiltását

Feltöltve: 2016, március 8 - 18:19 Frissítve: 2016, március 8 - 19:12

Az MLSZ Fegyelmi Bizottsága az OTP Bank Liga 23. fordulóját követően az Újpestet 150 ezer forint, míg a Ferencvárost, a DVTK-t és a Honvédot 100 ezer forint büntetés megfizetésére kötelezte szurkolói viselkedése miatt. A Fradi labdarúgójának, Florian Trinksnek az eltiltását 4 mérkőzésre növelték, George Hemingway írásbeli megrovását pedig hatályában hagyta a szövetség.

NB I:

Gazdag Dániel (Honvéd), mert megrúgta ellenfelét, aki sérülést szenvedett, és le kellett cserélni 3, Eppel Márton (Honvéd) 1 soron következő felnőtt bajnoki mérkőzésre szóló eltiltást kapott.

Spisljak Zoran vezetőedző (Békéscsaba) a mérkőzéssel kapcsolatos sportszakemberi tevékenységtől 1 soron következő NB I-es bajnoki mérkőzésre szóló eltiltást kapott.

A FEB tárgyalás megtartása után George Hemingway, a Honvéd sportszakembere ellen korábban kiszabott írásbeli megrovás fegyelmi büntetést hatályában változatlanul fenntartotta.

A FEB az FTC- Diósgyőr mérkőzéssel kapcsolatban az FTC-t, mint visszaesőt, szurkolóinak másokat megbotránkoztató magatartásáért (az ellenfél szidalmazása) 100.000 Ft, a Diósgyőrt, mint visszaesőt, szurkolóinak másokat megbotránkoztató magatartásáért (más sportszervezet szidalmazása) 100.000 Ft pénzbüntetés megfizetésére kötelezi.

A FEB a Honvéd – Vasas mérkőzéssel kapcsolatban a Honvédot, mint visszaesőt, szurkolóinak másokat megbotránkoztató magatartásáért (más sportszervezetek szidalmazása) 100.000 Ft pénzbüntetés megfizetésére kötelezi.

A FEB az MTK - Újpest mérkőzéssel kapcsolatban az MTK-t mérkőzés rendezéssel kapcsolatos szabályzati előírás megsértéséért, írásbeli figyelmeztetésben, az Újpestet, mint visszaesőt, szurkolóinak másokat megbotránkoztató magatartásáért (az ellenfél, az ellenfél egyik játékosa és más sportszervezet szidalmazása) 150.000 Ft pénzbüntetés megfizetésére kötelezi.

NB II:

Frőhlich Roland (Mezőkövesd) 1, Dulló Martin (Csákvár) 1, Balajti Ádám (Szolnok), mert amikor a labda számára nem volt megjátszható közelségben, hátulról beletalpalt ellenfelébe, 2 soron következő felnőtt bajnoki mérkőzésre szóló eltiltást kapott.

- Ulviczki Attila edző (Szolnok) és György Rolland Sándor edző (Balmazújváros) a mérkőzéssel kapcsolatos sportszakemberi tevékenységtől 1-1 soron következő NB II-es bajnoki mérkőzésre szóló eltiltást kapott.

- A FEB tárgyalás megtartás után a Kisvárdával szemben nemzetközi mérkőzés lejátszásával kapcsolatos szabályzati előírás megsértéséért kiszabott korábbi 50.000 Ft-os pénzbüntetést hatályában változatlanul fenntartotta.

- A FEB a ZTE - Mezőkövesd mérkőzéssel kapcsolatban a ZTE-t, szurkolóinak másokat megbotránkoztató magatartásáért (az ellenfél vezetőedzőjének szidalmazása) 50.000 Ft pénzbüntetés megfizetésére kötelezi.

NB III:

- Garrido Adria De Mesa (Tatabánya) 1, Babics Zsolt (Csorna) 1, Károly Viktor (Komló) 1, Szekér Dávid (STC), mert két sárga lapos figyelmeztetés után kiállították, majd a kiállítása utá felöltözve a játéktérre ment ünnpelni 2, Varga Bence (Kazincbarcika), mert megütötte ellenfelét 3, Hirschler Bence (Felsőtárkány) 1 soron következő felnőtt bajnoki mérkőzésre szóló eltiltást kapott.

Hannich Péter vezetőedző (Csorna) és Híres Gábor vezetőedző (Hatvan) a mérkőzéssel kapcsolatos sportszakemberi tevékenységtől 1-1 soron következő férfi futsal NB III-as bajnoki mérkőzésre szóló eltiltást kapott.

Magyar Kupa:

A Videoton FC - FTC mérkőzés játékvezetőjének kiegészítő jelentése és a mérkőzésről készült DVD-felvétel megtekintése alapján Trinks Florian (FTC), mert amikor a labda nem volt számára megjátszható közelségben, hátulról megrúgta ellenfelét, 2 soron következő Magyar Kupa országos főtábla mérkőzésre szóló eltiltást kapott. A labdarúgó a büntetés letöltését az ugyanezen a mérkőzésen történt kiállítása miatt kiszabott 2 mérkőzésre szóló eltiltás letöltését követően kezdi meg.

Színes lapok miatt kiszabott pénzbüntetés:

Diósgyőr 30, Mezőkövesd 20, Szigetszentmiklós 12,5, Tatabánya 12, Komló 12, Salgótarján 14 ezer Ft. (Fotó: fradi.hu)

EZ IS ÉRDEKELHET

TUDJUK, HOGY A FOCI NEM SZÍNHÁZ, DE EZT TARTSD SZEM ELŐTT:

1. Fogadd el, hogy a fórumon és az oldalon más klubok szurkolói is jelen vannak.
2. Beszélj úgy másokkal, amilyen hangnemet magaddal vagy kedvenc csapatoddal szemben is elviselnél!
3. A vitapartnered mondandójával szemben érvelj, és ne a személyét támadd!
4. Ha valakit sehogy nem bírsz elviselni, egyszerűen rejtsd el a bejegyzéseit egy gombnyomással vagy csak ignoráld őt.
5. Ha fenyegeted a másikat, folyamatosan durván támadod a személyét, azért végleges tiltás jár.
6. Tartózkodj az erőszakos, gyűlöletkeltő, sértő, törvénybe ütköző bejegyzésektől. Ne spamelj, ne trollkodj és ne itt reklámozz!
Fórumszabályzat bővebben itt!

Ha ezeket a szabályokat nem tudod elfogadni, kérjük, inkább maradj távol a fórumtól! Egyúttal előre is köszönjük, ha hozzászólásaiddal elősegíted egy normális fórum kialakulását!

BELÉPÉS:
Kattints a Bejelentkezés fülre. Használhatod eddigi csakfoci.hu-s felhasználónevedet és jelszavadat (ez korlátozott beállítási lehetőségekkel jár együtt), de ha van már Disqus-hozzáférésed, azzal is bejelentkezhetsz (ez bővebb egyéni beállításokra ad lehetőséget), mint ahogy a Facebook-, Google- vagy Twitter-fiókoddal való belépésre is van lehetőség.

CÍMLAPON

                                                                 

  • Dárdai Pál, a magyar válogatott korábbi szövetségi kapitánya és a Hertha jelenlegi vezetőedzője könyvbemutatóján elmondta, hogy mire lehetünk képesek az Európa-bajnokságon, kifejtette, miért Szalai Ádám a válogatott középcsatára és kiderült az is, miért nem vállalta el a kapitányi posztot hosszabb időre. A szakvezetőtől azt is megtudtuk, hogy szerinte mi a legnagyobb különbség a Dárdai-féle és a jelenlegi válogatott között.

    MA A TV-BEN: EL-meccsek újratöltve