A Hali új szerzeménye: "Tudom, hogy az FTC a legjobb csapat"

Feltöltve: 2016, február 9 - 21:59 Frissítve: 2016, február 9 - 22:00

A Haladás új igazolása, Kovács Lóránt elmondta, korábban a Debrecen is megpróbálta őt leigazolni, a magyar focival kapcsolatban pedig képben van, így tudja, hogy jelenleg a Ferencváros a legjobb együttes.

Mint ismeretes, a mai nap folyamán Kovács Lóránt személyében erdélyi játékost igazolt a Szombathelyi Haladás együttese. A legutóbb a kolozsvári Universitatea együttesénél szerepelt, 22 éves középpályást két és fél évre igazolták le a zöld-fehérek, miután a sikeres orvosi vizsgálatokat követően, kedden megszületett a megállapodás a felek között.

A labdarúgó először a haladas.hu-nak nyilatkozott.

- Korábban úgy volt, hogy Debrecenbe szerződök, ám ez a lehetőség meghiúsult, az okokról most már felesleges beszélni. Aztán megkeresett a Haladás, szimpatikus volt számomra a felvázolt jövőkép, és nem tudtam nemet mondani az ajánlatára. Elsősorban védekező középpályásként számíthat rám Mészöly Géza, ez a kedvenc posztom. Ami egyéni céljaimat illeti, legfontosabb, hogy egészséges legyek, elkerüljenek a sérülések, minél többet játszhassak, és segítsem a csapatot. Az erősségeimről sosem szoktam beszélni, nem szavakban, hanem a pályán akarok bizonyítani. A Halival jó lenne minél feljebb végezni a tabellán, de mivel még csak két napja edzek a csapattal, konkrét helyezést nem mondanék. Mindenesetre nagyon közel vagyunk a dobogóhoz, tehát bármi elképzelhető. Képben vagyok a magyar futballt illetően, tudom, hogy az FTC a legjobb csapat, erős a Debrecen is – nem beszélve Haladásról - mondta el a klubhonlapnak.

EZ IS ÉRDEKELHET

TUDJUK, HOGY A FOCI NEM SZÍNHÁZ, DE EZT TARTSD SZEM ELŐTT:

1. Fogadd el, hogy a fórumon és az oldalon más klubok szurkolói is jelen vannak.
2. Beszélj úgy másokkal, amilyen hangnemet magaddal vagy kedvenc csapatoddal szemben is elviselnél!
3. A vitapartnered mondandójával szemben érvelj, és ne a személyét támadd!
4. Ha valakit sehogy nem bírsz elviselni, egyszerűen rejtsd el a bejegyzéseit egy gombnyomással vagy csak ignoráld őt.
5. Ha fenyegeted a másikat, folyamatosan durván támadod a személyét, azért végleges tiltás jár.
6. Tartózkodj az erőszakos, gyűlöletkeltő, sértő, törvénybe ütköző bejegyzésektől. Ne spamelj, ne trollkodj és ne itt reklámozz!
Fórumszabályzat bővebben itt!

Ha ezeket a szabályokat nem tudod elfogadni, kérjük, inkább maradj távol a fórumtól! Egyúttal előre is köszönjük, ha hozzászólásaiddal elősegíted egy normális fórum kialakulását!

BELÉPÉS:
Kattints a Bejelentkezés fülre. Használhatod eddigi csakfoci.hu-s felhasználónevedet és jelszavadat (ez korlátozott beállítási lehetőségekkel jár együtt), de ha van már Disqus-hozzáférésed, azzal is bejelentkezhetsz (ez bővebb egyéni beállításokra ad lehetőséget), mint ahogy a Facebook-, Google- vagy Twitter-fiókoddal való belépésre is van lehetőség.

CÍMLAPON