Márton kritikája a Vidi edzőmeccse után: "Van hova fejlődnünk, az biztos"

Márton Gábor szerint csapata keveset mozgott, ezért kevés helyzetet alakított ki a Haladás elleni (0-0) felkészülési mérkőzésen.
Privacsek András 2020. július 26., vasárnap 13:08
Márton Gábor szerint csapata keveset mozgott, ezért kevés helyzetet alakított ki a Haladás elleni (0-0) felkészülési mérkőzésen.
Szerző: Privacsek András 2020. július 26., vasárnap 13:08

A MOL Fehérvár FC 0-0-s döntetlent játszott az NB II-es rajtra készülő Haladás otthonában. Márton Gábor, a Vidi vezetőedzője értékelte a mérkőzést.

- Van hova fejlődnünk, az biztos... - kezdte Márton a molfehervarfc.hu-nak. - Hétfőn kezdtük az edzéseket, pénteken is elég komoly terhelést kaptak a játékosok, ezért is játszott szinte mindenki csak egy félidőt. A Haladás más periódusban van, egy hét múlva már bajnokit játszanak, egyértelmű, hogy más a fizikai állapotuk. Tudtam tehát, hogy nem leszünk frissek, de játékban többet vártam. Keveset mozogtunk és kevés helyzetet alakítottunk ki, nem lehet mindent a fáradtságra fogni. Jobban, nyugodtabban kellett volna fociznunk. Ugyanakkor van még időnk, biztos vagyok benne, hogy fejlődni fog a játék, és nyilván az edzőmeccsekkel az állapotunk is egyre jobb lesz. A bajnoki rajtra kell tökéletes formába kerülnünk.

Olvastad már?
Felkészülés: A Fradi után a Vidi sem bírt a Haladással, a Honvéd négyet vágott a Zsolnának - eredmények
Nem született gól a másodosztályú Haladás és a Vidi felkészülési mérkőzésén, a Honvéd és a Zsolna találkozóján azonban hatszor is rezdült a háló.
Elolvasom
Neked ajánljuk
Átigazolások
Légiósok
Dárdai Bence
A hírek szerint a Liverpool és a Manchester United is szeretné leigazolni a Hertha 18 éves német-magyar támadó középpályását, Dárdai Bencét.
Tiszakécske
Edzőváltás
A Csakfoci korábbi hírének megfelelően távozott a Tiszakécske éléről Kis Károly vezetőedző, utódja Balogh Pál lett.
Kecskemét
Szerződéshosszabbítás
A Kecskeméti TE meghosszabbította Szabó Alex szerződését.
Tovább az összes átigazoláshoz