"Semmi kedvem nem volt az Újpesthez" - A Vidiben már boldog a francia légiós

Feltöltve: 2016, január 16 - 23:02 Frissítve: 2016, január 17 - 11:05

A Videoton francia védője, Loic Nego elmondása szerint hiba volt a Romába igazolnia, az ezt követő időszakban pedig komoly csalódásként élte meg, hogy rövid időn belül az Újpestben találta magát. A hátvéd nem zárta a szívébe a Duchatelet-családot, amely ide-oda dobálta, és megtiltotta neki, hogy Belgiumba távozzon. Nego a Videotonnál már jól érzi magát, amely az állandóságot képviseli a számára, pályafutása során pedig sosem jött még ki olyan jól edzővel, mint ahogy most Horváth Ferenccel.

A Videoton francia jobbhátvédje, Loic Nego a napokban hosszabb interjút adott a sofoot.com-nak, amelyben pályafutása több pontját is érintette. A labdarúgó amondó, nagy hibát követett el azzal, hogy a Roma együttesébe szerződött, miután 2010-ben U19-es Európa-bajnok lett a francia válogatottal.

Annak idején a Saint-Étienne mellett a Porto és a Roma is érdeklődött irántam. Viszont az ügynököm figyelmeztetett, hogy legyek óvatos. Engem azonban ez nem érdekelt, és megmakacsoltam magam, csak a Roma járt a fejemben. Tottival és De Rossival álmodoztam, és alá is írtam hozzájuk, pedig nem kellett volna - nyilatkozta Nego, majd az Újpestre kerüléséről is szót ejtett.

Miután távoztam Romából, be kellett látnom, hogy az a szint túl magas nekem. A Standardba igazoltam, de hirtelen az Újpestben találtam magam, ahol megint egy egészen mások voltak a körülmények és a különbségek is. Őszintén szólva lógattam a fejem, semmi kedvem nem volt hozzá. Lehet, hogy nem is folytattam volna a futballt, ha minden ugyanúgy marad, az ügynököm azonban sokat segített a talpra állásban - mondta el a játékos.

Nego arról is beszélt, hogy komolyan meggyűlt a baja a Duchatelet-családdal.

Roderick ragaszkodott hozzá, hogy Újpestre igazoljak, ahonnan az édesapja, a Roland Duchatelet által tulajdonolt Charlton Athletic vásárolt meg. Jól éreztem magam Londonban, de nem passzoltam a tervekbe, így kölcsönben újra Újpestre kerültem. Visszatérhettem volna Belgiumba is, de Duchatelet megtiltotta, amivel eléggé felidegesített - vázolta a francia bekk, majd a mostani csapatáról, a Videotonról is beszélt.

Most érzem úgy először a pályafutásom során, hogy boldog vagyok a klubom edzőjével. Horváth Ferenc folyamatosan építő jellegű kritikákat fogalmaz meg, mindig próbál segíteni. Teljesen biztos vagyok a helyemben a csapaton belül, a Videoton pedig az állandóságot is jelenti számomra. Nem válogatok az ajánlatok között, csak a Videotonnál elvégzett munkára koncentrálok - fogalmazott.

EZ IS ÉRDEKELHET

TUDJUK, HOGY A FOCI NEM SZÍNHÁZ, DE EZT TARTSD SZEM ELŐTT:

1. Fogadd el, hogy a fórumon és az oldalon más klubok szurkolói is jelen vannak.
2. Beszélj úgy másokkal, amilyen hangnemet magaddal vagy kedvenc csapatoddal szemben is elviselnél!
3. A vitapartnered mondandójával szemben érvelj, és ne a személyét támadd!
4. Ha valakit sehogy nem bírsz elviselni, egyszerűen rejtsd el a bejegyzéseit egy gombnyomással vagy csak ignoráld őt.
5. Ha fenyegeted a másikat, folyamatosan durván támadod a személyét, azért végleges tiltás jár.
6. Tartózkodj az erőszakos, gyűlöletkeltő, sértő, törvénybe ütköző bejegyzésektől. Ne spamelj, ne trollkodj és ne itt reklámozz!
Fórumszabályzat bővebben itt!

Ha ezeket a szabályokat nem tudod elfogadni, kérjük, inkább maradj távol a fórumtól! Egyúttal előre is köszönjük, ha hozzászólásaiddal elősegíted egy normális fórum kialakulását!

BELÉPÉS:
Kattints a Bejelentkezés fülre. Használhatod eddigi csakfoci.hu-s felhasználónevedet és jelszavadat (ez korlátozott beállítási lehetőségekkel jár együtt), de ha van már Disqus-hozzáférésed, azzal is bejelentkezhetsz (ez bővebb egyéni beállításokra ad lehetőséget), mint ahogy a Facebook-, Google- vagy Twitter-fiókoddal való belépésre is van lehetőség.

CÍMLAPON