Fotó: www.honvedfc.hu

Videó: "Egyedül nem megy" - így segített egy kórháznak a Honvéd a szurkolóival és az egyik támogatójával

A lélegeztetőgép átadásakor a Honvéd-tábor nevében az egyik szurkoló kiemelte, hogy a klub egyik korábbi játékosa jelentős összeggel járult hozzá a jótékonykodáshoz.
Nyikes Zoltán 2020. április 28., kedd 11:03
Fotó: www.honvedfc.hu
A lélegeztetőgép átadásakor a Honvéd-tábor nevében az egyik szurkoló kiemelte, hogy a klub egyik korábbi játékosa jelentős összeggel járult hozzá a jótékonykodáshoz.
Szerző: Nyikes Zoltán 2020. április 28., kedd 11:03

Néhány héttel ezelőtt beszámoltunk arról, hogy lélegeztetőgépet adományozott a Honvéd-család a Szent László Kórháznak, amely készüléket a kispesti szurkolók, a klub tulajdonosai, Mendelényi Dániel és Bozó Zoltán, valamint a klub egyik támogatója, az Endo Plus Service Kft. tulajdonosa, Wieszt Attila vásárolt meg.

A kispesti szurkolók önkéntes adakozással gyűjtöttek pénzt, így a többmillió forintos lélegeztetőgép vásárlásában több mint 200 drukker is részt vállalt. A készülék átadásának pillanatait bemutatta az Aranyoroszlánok című műsor

–  Ez egy sürgősségi lélegeztetőkészülék. Ennek nagy szerepe a szállítás során van, amikor az egyik beteget transzportálni kell a másik épületbe vagy a mentőbe. Ezt a készüléket erre találták ki gyakorlatilag – mondta az átadáson Wieszt Attila.

Mendelényi Dániel szerint a mostani adományozás is azt bizonyítja, hogy a kispesti klubra, annak szurkolóira, játékosaira, illetve kollégáira minden körülmények között számítani lehet.

– Én azt tanultam meg gyerekkoromban, hogy egyedül nem megy, és ez látszik is, amióta ez a krízis van, de előtte is egyébként. Honvéd-tulajdonosként és szurkolóként azt tapasztaltam, hogy a szurkolókkal, játékosokkal együtt sokkal könnyebb.

A Honvéd-tábor nevében Koncsik Tibor azt emelte ki, hogy a szurkolói kezdeményezésre indult akció is azt bizonyítja, összefogással szinte bármint el lehet érni. Elárulta, hogy körülbelül 200 drukker utalt, valamint külön kiemelte a klub korábbi játékosát, Filip Holendert, aki jelentős összeggel járult hozzá a lélegeztetőgép megvásárlásához.

Neked ajánljuk
Átigazolások
Fehérvár
Mamoudou Karamoko
A Vidi 1 millió euróért tarthatja meg végleg kölcsöncsatárát, de egyelőre nem jelezte a Köbenhavnnek, hogy élne az opciójával. (NSO)
BVSC
Edzőváltás
Szekeres Tamás távozott a BVSC-Zuglótól, újra Kincses Ádám irányítja az együttest.
ETO FC
Borbély Balázs
Borbély Balázs váltja Kuznyecov Szergejt a másodosztályú ETO élén.
Tovább az összes átigazoláshoz