MK: 3 NB I-es csapat mellett az MTK is kettős győzelemmel jutott tovább – eredmények

A Magyar Kupa nyolcaddöntőjének visszavágóján három élvonalbeli csapat mellett az MTK Budapest is kettős győzelemmel ment tovább a következő körbe. A Honvéd megszenvedett Szombathelyen és csak a kétszer 15 perces hosszabbításban tudta kiharcolni a továbbjutást.
Csakfoci Admin 2020. február 19., szerda 20:05
A Magyar Kupa nyolcaddöntőjének visszavágóján három élvonalbeli csapat mellett az MTK Budapest is kettős győzelemmel ment tovább a következő körbe. A Honvéd megszenvedett Szombathelyen és csak a kétszer 15 perces hosszabbításban tudta kiharcolni a továbbjutást.
Szerző: Csakfoci Admin 2020. február 19., szerda 20:05

Dunaújváros - MTK Budapest 0-2 (Bíró 34., Gera 64.) - összesítésben 5-0-al továbbjutó az MTK

A Magyar Kupa nyolcaddöntőjének visszavágóján az MTK Budapest az NB III-as Dunaújvároshoz látogatott, ahol a 34. percben megszerezte a vezetést a fővárosi csapat: Bognár szögletét Bíró vágta a léc alá öt méterről (0-1). Négy perccel később Busa éles szögből leadott lövését védte Varga, majd a félidőt Kata távoli próbálkozása zárta, melyet Pokorni hárított - derül ki az mtkbudapest.hu tudósításából.

Fordulás után a 61. percben Gera és Lencse is pályára lépett, aminek három perc múlva meg lett az eredménye: Lencse húzott el a bal szélen, beadását Gera levette, és higgadtan, fordulásból lőtte a vendégek kapujába (0-2).

A rendes játékidő utolsó perceiben Lencse lövését kellett blokkolnia a vendégek védelmének, így az MTK magabiztosan, összesítésben 5-0-s győzelemmel bejutott a legjobb nyolc közé.

További eredmények

Kaposvár - Mezőkövesd 1-3 (Vachtler 84., ill. Takács 44., Jurina 65., Berecz 79., - 11-esből), összesítésben 5-1-el továbbjutó a Mezőkövesd

ZTE - Lipót Pékség SE (NB III) 5-1 (McWoods 30., Ostrek , 61., Bedi 55., Babati 69., ill. Zimonyi 75.), összesítésben 6-4-el továbbjutó a ZTE

Paksi FC – PMFC (NB III) 1-0 (Hahn 57. – 11-esből), összesítésben 3-1-gyel továbbjutó a Paks

Puskás Akadémia - Békéscsaba (NB II) 3-0 (Slagveer 1., Tamás N. 66., Komáromi 76.), összesítésben 6-0-al továbbjutó a Puskás Akadémia

Haladás (NB II) – Honvéd 2-1 (Jancsó 30., Tóth B. 92., ill. Lovric 100.) - összesítésben 2-2-vel, idegenben lőtt góllal továbbjutó a Honvéd

Olvastad már?
MK: A 89. percben dőlt a továbbjutás a Fehérvár és az Újpest meccsén
A MOL Fehérvár FC pályaválasztóként a 89. percben szerzett góllal legyőzte az Újpestet, és bejutott a legjobb nyolc közé a Magyar Kupában.
Elolvasom
Neked ajánljuk
Átigazolások
Honvéd
Futács Márkó
A sportal.hu információi szerint Futács Márkó a Honvédnál folytathatja a pályafutását. A 34 éves, 3-szoros magyar válogatott csatár jelenleg szabadon igazolható, legutóbb az MTK-ban játszott.
Puskás Akadémia
Batik Bence
Az nb1.hu úgy tudja, nem hosszabbítják meg Batik Bence szezon végén lejáró szerződését. A korábbi Fradi-játékos helyét az angol harmadosztályú Charltonban játszó Terell Thomas veheti át.
Légiósok
Németh Hunor Vajk
Hosszú távú szerződést írt alá a dán Köbenhavnnál az U17-es magyar válogatott játékos, Németh Hunor Vajk.
Tovább az összes átigazoláshoz