Beárazta Pogbát az MU, dán csatártól vár csodát a Barcelona – külföldi körkép

A legfontosabb és legérdekesebb szerdai hírek a külföldi foci világából és a nemzetközi átigazolási piacról. Körkép.
Csakfoci Admin 2020. február 19., szerda 21:47
A legfontosabb és legérdekesebb szerdai hírek a külföldi foci világából és a nemzetközi átigazolási piacról. Körkép.
Szerző: Csakfoci Admin 2020. február 19., szerda 21:47

BAJNOKOK LIGÁJA

Simeone: “A foci gyönyörű arcát láttuk ma”; kincset érő Atlético-gól, Haaland laborban készült – BL-visszhangok

ANGLIA

Arsenal: Az Arsenal öt éves szerződéshosszabbítási ajánlatot készül tenni 18 éves szélsőjének, Bukayo Sakának. A fiatal játékost a Liverpool, a Manchester United és a Bayern München is szívesen látna a soraiban. (Mirror)

Manchester United: Az ESPN információi szerint a Manchester United francia középpályása, Paul Pogba a nyáron több mint 150 millió fontért távozhat a csapattól.

Ole Gunnar Solskjaer, a Manchester United vezetőedzője szerint nem biztos, hogy Marcus Rashford, az angol válogatott játékosa a nyári Európa-bajnokságra felépül hátsérüléséből. "Csak remélni tudom, hogy még játszhat a szezonban. Bízom benne, hogy gyorsabban felépül, de most úgy tűnik, több hónapot ki kell hagynia." – jelentette ki a norvég tréner a 22 éves csatárról, aki januárban szenvedett fáradásos törést. Az Európa-bajnokságot június 12. és július 12. között 12 ország egy-egy stadionjában – köztük a budapesti Puskás Arénában – rendezik. Az angolok június 14-én a világbajnoki ezüstérmes horvátok ellen kezdenek, majd egy pótselejtezőből érkező ellenféllel találkoznak, végül a csehekkel szemben zárják a csoportkört. Rashford 38 eddigi válogatott találkozóján tízszer volt eredményes. (MTI)

Manchester City: A  City szerződtetné a Bayern München 24 éves német szélsőjét, Serge Gnabryt. (Sun)

Chelsea: Távozhat a szezon végén a Chelsea-től Olivier Giroud, akit a Lazio szeretne a soraiban tudni. (Le10 Sport)

SPANYOLORSZÁG

Barcelona: Új támadót igazol a Barcelona. A Leganés csatára, Martin Braithwaite pótolhatja majd a hosszú időre harcképtelenné váló Ousmane Dembélét. Spanyol lapértesülések szerint a katalánok 18 millió eurót fizetnek a dán játékosért.

Valencia: A Valencia vezetőedzője, Albert Celades elmondta, hosszú távon számol a 19 éves játékosával, Ferran Torresszel, aki napokon belül új szerződést írhat alá. Spanyol sajtóhírek szerint a fiatal középpályás iránt a Real Madrid és a Liverpool is érdeklődik. (Football Espana)

OLASZORSZÁG

Juventus: A Goal.com értesülései szerint a Juventus olasz hátvédje, Giorgio Chiellini újabb egy évvel meghosszabbíthatja a szerződését.

Internazionale: Az Inter belga-duót szerződtethet a nyáron, nevezetesen Dries Mertens és Jan Vertonghen a milánóiakhoz igazolhat. (Calciomercato)

AC Milan: Az AC Milan hivatalos oldalán megerősítette, hogy Simon Kjaer vádlisérülést szenvedett, és Alexis Saelemaekers bokasérüléssel bajlódik.

NÉMETORSZÁG

RB Leipzig: Az RB Leipzig francia hátvédje, Dayot Upamecano elismerte, a Barcelona és az Arsenal látókörébe került. (RMC Sport)

Címkék: #külföldi foci
Neked ajánljuk
Átigazolások
Az MU-ba tart?
Lőw Zsolt
Van esély rá, hogy a Chelsea után egy másik nagy angol klub, a Manchester United is alkalmazza Thomas Tuchelt, valamint állandó segítőjét, Lőw Zsoltot.
Mezőkövesd
Ő lehet az új edző
A csakfoci.hu információi szerint Tóth Mihály a legesélyesebb jelölt a Mezőkövesd vezetőedzői pozíciójára, vele kezdheti meg az NB II-es idényt a borsodi csapat.
Ferencváros
Muhamed Besic
A csakfoci.hu információi szerint biztossá vált, hogy Muhamed Besic a szezon végén távozik a Ferencvárostól.
Tovább az összes átigazoláshoz