A családja miatt távozott a sportigazgató a DVTK-tól

Feltöltve: 2016, február 26 - 21:28 Frissítve: 2016, február 26 - 21:28

A Diósgyőr volt sportigazgatója, Árki Gábor nem szerette volna, ha a családja vagy a munkája megsínyli a helyzetét, ezért távozott, de nem szakad el végleg a DVTK-tól.

Árki Gábor az Észak-Magyarországnak nyilatkozott távozásának okáról.

- Egy oka volt ennek: sajnos a családunkon belül olyan egészségügyi probléma jelentkezett, ami miatt meg kellett hoznom ezt a döntést, a távozás mellett voltam kénytelen dönteni. A családom Székesfehérváron él, nekem Miskolcon volt a munkahelyem és ilyen nagy távolságról nem tudtam volna megoldani, hogy sokat legyek ott, ahol most rám a legnagyobb szükség van. Azt pedig nem szerettem volna, ha a munkám vagy a családom sínyli meg ezt a nehéz helyzetet. Sajnálom, hogy így alakult, mert nagyon szép és izgalmas feladatokból vehettem ki a részem Diósgyőrben, gondolok itt az akadémia kialakítására és az utánpótlás felépítésére, de ide tartozik a felnőtt csapat körüli teendők ellátása is.

Beszélt arról is, hogy ő ajánlotta-e Benczés Miklóst a helyére.

- Az ügyvezetésnek azt javasoltam, hogy házon belülről igyekezzünk megoldani a megüresedő sportigazgatói poszt betöltését, mert az a legjobb, ha olyan ember látja el ezt a pozíciót, aki ismeri a klub filozófiáját, szisztémáját, rendszerét, és ennek során azt is kifejtettem, hogy erre az egyik legalkalmasabb személy Benczés Miklós. Miután kiderült, hogy Miklós vállalja ezt a feladatot, természetesen sokat beszélgettünk, és azóta is folyamatos, napi kapcsolatban vagyunk, és leszünk is, hiszen nem szakadok el végleg a klubtól, amiben tudom, segítem az új sportigazgató munkáját. Már csak azért is, mert ebben a közel két évben nagyon jól éreztem magam, a diósgyőri identitást megéreztem, megérintett, és sok szép emlék marad bennem. Mint mondtam, nem szakadok el végleg, a csapat mérkőzéseire, ha lesz lehetőségem, kilátogatok majd. (Fotó és forrás: boon.hu)

EZ IS ÉRDEKELHET

TUDJUK, HOGY A FOCI NEM SZÍNHÁZ, DE EZT TARTSD SZEM ELŐTT:

1. Fogadd el, hogy a fórumon és az oldalon más klubok szurkolói is jelen vannak.
2. Beszélj úgy másokkal, amilyen hangnemet magaddal vagy kedvenc csapatoddal szemben is elviselnél!
3. A vitapartnered mondandójával szemben érvelj, és ne a személyét támadd!
4. Ha valakit sehogy nem bírsz elviselni, egyszerűen rejtsd el a bejegyzéseit egy gombnyomással vagy csak ignoráld őt.
5. Ha fenyegeted a másikat, folyamatosan durván támadod a személyét, azért végleges tiltás jár.
6. Tartózkodj az erőszakos, gyűlöletkeltő, sértő, törvénybe ütköző bejegyzésektől. Ne spamelj, ne trollkodj és ne itt reklámozz!
Fórumszabályzat bővebben itt!

Ha ezeket a szabályokat nem tudod elfogadni, kérjük, inkább maradj távol a fórumtól! Egyúttal előre is köszönjük, ha hozzászólásaiddal elősegíted egy normális fórum kialakulását!

BELÉPÉS:
Kattints a Bejelentkezés fülre. Használhatod eddigi csakfoci.hu-s felhasználónevedet és jelszavadat (ez korlátozott beállítási lehetőségekkel jár együtt), de ha van már Disqus-hozzáférésed, azzal is bejelentkezhetsz (ez bővebb egyéni beállításokra ad lehetőséget), mint ahogy a Facebook-, Google- vagy Twitter-fiókoddal való belépésre is van lehetőség.

CÍMLAPON