Felkészülés: Lengyel-veréssel zárta az edzőtábort a Diósgyőr

A Diósgyőr 2-1-re legyőzte felkészülési mérkőzésen a lengyel élvonalbeli Górni Zabrézét, így a miskolciak győzelemmel zárták a ciprusi edzőtáborozásukat.
Csakfoci Admin 2020. január 18., szombat 15:15
A Diósgyőr 2-1-re legyőzte felkészülési mérkőzésen a lengyel élvonalbeli Górni Zabrézét, így a miskolciak győzelemmel zárták a ciprusi edzőtáborozásukat.
Szerző: Csakfoci Admin 2020. január 18., szombat 15:15

A Diósgyőr a 3. percben megszerezte a vezetést Rui Pedro révén, majd három perc múlva a lengyelek egyenlítettek, egy bal oldalról elvégzett szögletet Sekulic továbbított a kapuba.

A második félidőben nem talált fogást egymáson a két csapat, csak egyetlen gól született.

A 67. percben Vági forgatta jobbra a labdát, Korbély megverte a védőjét, és laposan, élesen középre adott az alapvonal közeléből, a kapu torkában Ivanovski érkezett, és a hálóba passzolt, kialakítva az 1-2-s végeredményt.

Összefoglaló

Felkészülési mérkőzés, Larnaca

Górnik Zabrze - DVTK 1-2 (Rui Pedro 3., Sekulic 6., Ivanovski 67.)

Górnik Zabrze: Kudła - Pawłowski, Paluszek, Koj, Gryszkiewicz, Bauza, Bainović, Ściślak, Rostkowski, Wolsztyński, Krawczyk

DVTK: Antal - Polgár, Brković, Tamás M., Memolla - Márkvárt, Vági - Shestakov, Rui Pedro, Kiss T. - Ivanovski

Neked ajánljuk
Átigazolások
Újpest
Lőw Zsolt, Szalai Ádám
Sajtóhírek szerint Szalai Ádám nemet mondott az Újpest sportigazgatói pozíciójára. A lila-fehérek felvették a kapcsolatot Lőw Zsolttal is, aki azonban nem edzőként segítene.
Légiósok
Szalai Attila
A Kicker szerint a Hoffenheim sportigazgatója az olyan "átigazolási mellényúlások" miatt távozhat, mint például Szalai Attila, Mërgim Berisha és Anton Stach.
Nyíregyháza
Révész Bálint
A klubtulajdonos az erősítési tervekről is beszélt a csakfoci.hu-nak.
Tovább az összes átigazoláshoz