Burnley-Wolverhampton 1-1 (Wood 94. – büntetőből, ill. Jiménez 76.)

A Wolverhampton a mexikói Raul Jiménez találatával megszerezte ugyan a vezetést a Burnley otthonában, a hazaiak azonban az új-zélandi Chris Wood 95. percben értékesített büntetőjével egy pontot megmentettek.

Newcastle-Tottenham 1-3 (Ritchie 56., ill. Son Heung-Min 27., Kane 60., 94.)

A Tottenham Harry Kane két találatának is köszönhetően 3-1-re nyert a Newcastle vendégeként,

az angol válogatott támadó pályafutása 350. mérkőzésén 200. és 201. gólját szerezte, a londoniaknál eddig 185-ször volt eredményes.

A hetedik helyezett Spurs így egy pontra megközelítette a hatodik, Európa-liga-selejtezős helyen álló Wolverhamptont a tabellán.

Manchester City-Bournemouth 2-1 (Silva 6., Jesus 39., ill. Brooks 88.)

Nyert a már biztos második Manchester City is, amely egymás elleni tizedik meccsükön is diadalt aratott a kiesés ellen küzdő Bournemouth felett. A két csapat összesített gólkülönbsége immár 30-5 Josep Guardiola csapata javára.

Arsenal-Liverpool 2-1 (Lacazette 32., Nelson 44., ill. Mané 20.)

A már bajnok Liverpool a 20. percben megszerezte a vezetést Mané révén az Arsenal ellen. A londoniak Lacazette góljával egyenlítettek, aki Van Dijk hibája után volt eredményes. A 44. percben Allison eladott labdájára ismét a francia csatár csapott le, középre gurított, Nelson a bajnok kapujába talált. (MTI/csakfoci.hu)