Nem mindennapi jeleneteknek lehettek szemtanúi szombat délután a 0-1-re végződő ZTE-Honvéd mérkőzésre kilátogató szurkolók. A 22. percben, 0-0-s állásnál Lesjak kemény belépőjét követően Ben-Hatira teremtette földre bosszúból ellenfelét, amiért sárga lapot is kapott, ám a nézeteltérés ezzel nem zárult le: nem sokkal később a horvát védő a tunéziai-német támadó mellett esett hatalmasat, ami a kispesti légiós második sárgáját is eredményezhette volna. Az esetnek félig háttal álló Iványi játékvezető nem ítélt szabálytalanságot, rövid ápolás után folytatódott a játék.

Lesjak és Ben-Hatira incidense

A ZTE-Honvéd bajnoki 22. percében Ben-Hatira Lesjak lerántásért kapott sárga lapot, majd még az ezért járó szabadrúgás elvégzése előtt újra összetűzésbe került a két játékos, azonban a játékvezető ezúttal nem nyúlt a zsebébe.Szerinted második sárgával ki kellett volna állítani a Honvéd játékosát?

Közzétette: M4Sport – 2019. október 19., szombat

A ZTE vezetőedzője, Dobos Barna a mérkőzés utáni sajtótájékoztatóján jelezte, hogy szerinte szabálytalanság történt a kétes szituációnál.

–  Sajnos már nem az első alkalom, hogy a játékvezetők a mi kárunkra tévedtek, Ben-Hatira szerintem szándékosan rálépett Zoran Lesjak Achillesére, amiért második sárga lappal ki kellett volna állítani.