A Borsod-Abaúj-Zemplén megyei hírportál beszámolója szerint durva sérüléseket szenvedett egy DVTK-szurkoló Kisvárdán, az NB I legutóbbi játéknapján. A boon.hu azt írja, a mérkőzés második félidejében történt az eset, amikor a vendégcsapat és a tábora is épp lendületbe jött. A diósgyőri szurkolók a játékvezetőt osztották egy ítélet után,

mikor az egyik fiatalembernek átesett a súlypontja a korlát felett és beesett a kapu mögé.

A borsodi lap a szerencsétlenül járt fiatalember egyik szurkoló társától megtudta, elég csúnyán eltört a lába, amelynek gyógyulása és rehabilitációja hosszú hónapokat vehet igénybe. A boka alatt és fölött két helyen is eltört a csont, ám vélhetően nem a leesés utáni földet érés miatt, hanem, mert beakadt a korlátba, amikor átbillent rajta.

– Nem volt ittas, hanem meglökték, és megbillent, így történt a szerencsétlen baleset. Mentő vitte kórházba Kisvárdán, majd onnan szállították át Miskolcra. Jelenleg stabil állapotban van, de nagy fájdalmai vannak, így bár köszöni az aggódást, kéri, hogy ne keressék, ugyanis rengeteg hívást kapott, ami akadályozza pihenését – tudatta a szurkoló a boon.hu-val.