Elképesztően fordulatos és gólgazdag mérkőzésen aratott győzelmet Dzsudzsák Balázs csapata, az Al-Ain az Al-Wasl ellen az Elnök-kupa nyolcaddöntőjében az Arab Emírségekben.

A magyar válogatott szélső a második meccsén is a kezdőcsapat tagja volt az új együttesében, és gólpasszal segítette csapatát továbbjutáshoz a tizenegy gólos összecsapáson.

Az első játékrészben kétszer is előnyhöz jutott a magyar légiós csapata, ám mindkétszer volt válaszuk a vendégeknek, így az öltözőbe 2-2-nél vonulhattak a felek negyvenöt percnyi játék után.

A fordulást követően hasonló volt a forgatókönyv, csak éppen fordítva: ezúttal az Al-Wasl szerzett vezetést kétszer is és Dzsudzsákék egyenlítettek kétszer, így a 67. percben már 4-4-et mutatott az eredményjelző. Végül az Al-Ain nyerte meg a drámai ütközetet 6-5-re, miután a 73. és a 85. percben szerzett találatra csak egyszer tudott válaszolni a vendégcsapat.

A hazaiaknál a togói támadó, Kodjo Laba mesternégyest jegyzett, Caio pedig duplázott.

Dzsudzsák gólpassza szögletből

A Slovan Bratislava hazai pályán 2-0-ra verte a Trencsént, a pozsonyiak első góljánál Holman Dávid beívelését követően talált be De Marco.