Egy ötperces videót osztott meg hivatalos oldalán a Debreceni VSC az NB I-be történő feljutás hetéről, amiben láthatóak jelenetek többek között az utolsó másodosztályú mérkőzés előtti napokról, valamint a Haladás elleni találkozóra való készülésről és az ünneplésről is.

A videóból az is kiderül, milyen motivációs beszédet tartott a Loki csapatkapitánya, Dzsudzsák Balázs a feljutásról döntő összecsapás előtt.

– Gondoljatok vissza, hol voltatok egy évvel ezelőtt, mi lett belőletek, egy széthulló csapatból. A bajnoki aranyéremért küzdő csapat vagyunk. Mindenki, egytől egyig aki itt volt, az most itt van, és bizonyíthat saját magának. Nem másnak, saját magának, hogy képes arra, hogy az aranyat büszkén a gyerekének, a születendő gyerekének hazavihesse, és a családdal megünnepelje. Senki, senki más nem veheti el tőlünk azt, amiért egész évben küzdöttünk. Minden áron! Hol adatik meg nekünk? Ugyanott, ahol tavaly lekiabáltak! Ugyanott, ma örömből mindenkit feldobálhatnak! K**va nagy hangot akarok: kettő-három, Debrecen! – mondta Dzsudzsák.

Dzsudzsák beszéde 1:10-től