Egészen hihetetlen forgatókönyvet hozott a cipruso APOEL és a luxemburgi Dudelange El-csoportmeccse: a vendégek 2-0-ra is vezettek már az 51. percben, ám Thomas Doll csapata 4 perc alatt 3 gólt szerezve fordítani tudott.

Ám ezzel még nem volt vége, a Dudelange ismét át tudta venni a vezetést és azt már nem is engedte ki a kezéből, 4-3-ra győztek a vendégek. Doll valósággal tajtékzott, amikor a mérkőzésen látottakat értékelte.

A teljesítmény, amit a csapatom az első félidőben mutatott, elfogadhatatlan volt. Ezek voltak a legrosszabb passzok, amiket valaha láttam, pocsékabbak már nem is lehettek volna. Ha ilyen első félidőt játszol, és valahogy mégis vezetsz 3-2-re, akkor először célszerű fellélegezned, alázatot mutatnod, és várnod a mindent eldöntő kontrára, hogy 4-2-re megnyerd a meccset. Ehelyett nagy hibákat követtünk el és kaptunk kettőt. Négy kapott gól… Elképesztő!

Nem a rendszerben keresendő a hiba, kérem hagyjanak ezzel, mert megőrjítenek az ilyen kérdések. Én lennék az első, aki egy másik játékrendszer alkalmazását szorgalmazná, ha a mostanival lenne probléma – fogalmazott a német.


Az összefoglaló és a teljes sajtótájékoztató itt:

[LIVE] Post-match Press Conference | #APOELFC 3-4 #F91Dudelange (#UEL MD1) #ThomasDoll #APOvDUD #apoelfclive

Közzétette: APOEL FC – 2019. szeptember 19., csütörtök