Azerbajdzsán horvát szövetségi kapitánya, Nikola Jurcevic a Magyarország elleni Eb-selejtező előtt az elmúlt hónapok előrelépésére világított rá.

– Az előttünk álló mérkőzés mindkét fél számára nagyon fontos: Magyarországnak még van esélye a kvalifikációra; mi pedig ismét szeretnénk egy jó eredményt elérni, hiszen sokat fejlődött a játékunk az elmúlt időszakban. – idézi az 53 éves szakember szavait az mlsz.hu. – Sajnos három fontos játékosunkra nem számíthatunk eltiltások és sérülés miatt. Tiszteljük a magyar csapatot, nehéz ellenfélről van szó, amely legyőzött minket Bakuban. Az öltözőnkben jó a hangulat, nagyon komolyan készülünk a holnapra.

Jurcevic elárulta, a pontszerzés reményében utaztak Budapestre.

– Komolyra fordítva a szót, sikerült gólokat lőnünk az előző mérkőzéseken és pontot szereztünk Horvátország ellen, ami hatalmas pozitívum számunkra. De tisztában vagyunk vele, hogy nagyon nehéz mérkőzés vár ránk egy erős ellenféllel. Azon leszünk, hogy most megtörjük a rossz sorozatot és pontot lopjunk Magyarországtól.

A mérkőzés előtti sajtótájékoztatón részt vett Balaev, a vendégek hálóőre is, aki várakozással tekint elébe a megmérettetésnek.

– Ez egy csapatjáték, együtt kell megoldanunk ezt a feladatot. Jó a hangulat közöttünk, felkészültünk az Eb-selejtező következő megmérettetésére és várjuk, hogy kezdődjön a találkozó.

Rossi: “Az Azerbajdzsán elleni eredmény súlyát is magamra vállalom” – a hozzáálláson változtatna