A szlovákok elleni nagyszombati mérkőzésre utalványokat vásárolhattak a szurkolók, ezeket a találkozó előtt hivatalos meccsjegyre kell beváltani. Erre az elutazás előtt Budapesten, a Ticket Express Bálnában (Fővám tér 11-12. I. em) lesz lehetőség március 16-án szombaton, valamint 18-án hétfőn és 19-én kedden nyitvatartási időben, valamint 20-án, szerdán 14.00 óráig.

A meccs napján a nagyszombati City Aréna vendégpénztáránál szintén lehetőség nyílik a jegyek átváltására, 12.00 órától a mérkőzés kezdetéig. Az utalványok névre szólnak, kizárólag azok a szurkolók léphetnek be a stadionba, akiknek a neve szerepel az utalványon, és az átváltáskor igazolták személyi azonosságukat. Fontos információ, hogy azok a szurkolók, akik a mérkőzés napján 16.30 óra után veszik fel hivatalos belépőjüket, a rendőrségi lezárás miatt már nem hagyhatják el a stadion területét.

Kérjük a szurkolókat, hogy lehetőség szerint még Magyarországon váltsák át belépőjegyeiket. Amennyiben ezt a mérkőzés helyszínén teszik meg, mielőbb érkezzenek meg a stadionhoz, ellenkező esetben könnyen előfordulhat, hogy nem jutnak be a mérkőzés kezdetére a lelátóra.

A találkozóra az összes vendégjegy elfogyott, ezért arra kérjük a magyar drukkereket, hogy csak azok induljanak útnak, akik hivatalos belépővel, vagy hivatalos belépőre váltható utalvánnyal rendelkeznek.