A sportschau.de szerint szinte majdnem biztos, hogy Ukrajna lesz Németország első ellenfele a 2020-as Európa-bajnokságon. Az oldal levezette, hogyha minden a papírforma szerint alakul akkor Joachim Löw csapata a hollandok mögött másodikként kvalifikálja magát a jövő évi kontinenstornára – az egymás elleni eredmény Hollandiának kedvezhet -, ami azzal jár, hogy

az F-csoportban kap majd helyet, csakúgy, mint Magyarország, amennyiben Walesben kiharcolja a továbbjutást.

A sportschau.de úgy számol, hogy az Eb-selejtező utolsó körében Ukrajna nem kap ki Szerbiában, így az első kalapban kaphat helyet, csakúgy, mint Olaszország, Belgium és Spanyolország – az már biztos, hogy az olaszok az A-csoportba kerülnek és a nyitómeccset játsszák Rómában, a spanyolok az E-csoportba kerülnek, míg az angolok a D-be.

Mivel az ukránok politikai okok miatt nem kerülhetnek a B-kvartettbe (azaz az oroszok mellé), így az F-csoport maradt a számukra, ahol Németország várhat rájuk, valamint egy cardiffi győzelem esetén a magyar válogatott.

Az F-csoport tehát így nézhet ki a jövő évi kontinenstornán: Ukrajna, Németország, Magyarország. Az még kérdéses, hogy Budapest vagy München ad-e három csoportmeccsnek is otthont.

Leírták a magyar Eb-esélyeket, Rossi jobbkeze üzent: “Majd meglátjuk…”