Kettőből két győzelem, 6-0-s gólkülönbség. Az egész Európa-bajnoki mezőny eddigi legmeggyőzőbb teljesítményét nyújtja az olasz válogatott, még ha nem is a legerősebb csoportba kerültek az itáliaiak.

Roberto Mancini együttese a törököket és a svájciakat is sima 3-0-s győzelemmel rendezte le, és a papírforma alapján Walesre is hasonló sors vár vasárnap (18:00). Aki úgy gondolja, hogy 1-0-s hendikeppel is érdemes újra az olaszokra tenni, az 2,44-szeres pénzt nyerhet, de talán az ennél bátrabb, kétgólos olasz sikerre is megéri tippelni, hiszen itt már 4,85-szörös a szorzó.

Két érdekes adalék is szép nyereményt sejtet. A tízes győzelmi sorozatban lévő Olaszországgal csupán kétszer fordult elő, hogy már a félidőben nem volt előnyben. Ha most is úgy nyerne a Mancini-legénység, hogy már a szünetben nála van a fór, az 2,05-ös pénzzel kecsegteti a fogadókat. Sőt, az említett 10 találkozójukat úgy nyerték meg az olaszok, hogy közben 31-0-s gólkülönbséget produkáltak. Ha most megtörik ez a széria és betalál Wales, 1,94-szeres összeggel gazdagodhatnak a bátor tippelők.

És hogy ki lehet, aki betalál az olasz kapuba? Moore, Ramsey és Roberts volt eddig a három Eb-gólszerző a briteknél, de talán eljött az ideje annak is, hogy Gareth Bale is eredményes legyen. A világ egykori legdrágább futballistájának gólja esetén 4,00-szeres pénzt fizetne a TippmixPro.

Az olasz oldalon Immobile és Locatelli eddig két-két gólt szerzett és van esély akár már vasárnap is a folytatásra. Amennyiben a Lazio gólzsákja találna be ismét, annak a szorzója 2,25, ha viszont a Sassuolo középpályása, az már 6,00-szoros pénzzel kecsegtet.

(*Szponzorált tartalom, partnerünk a Szerencsejáték Zrt.)