Anglia a Wembleyben fogadja Olaszországot a vasárnapi fináléban. Az angolok 1966 után jutottak újra nagy torna döntőjébe, míg az olaszok a legutóbbi két Eb-döntőjüket elbukták 2000-ben és 2012-ben.

Az idei tornán mindkét csapat remekül védekezik, Chielliniék három, míg Stonesék mindössze egy gólt kaptak a döntőig vezető úton, igaz, Gareth Southgate együttesének sokkal egyszerűbb dolga volt eddig.

Ilyen előzmények után ismét megvizsgáltuk a TippmixPro kínálatát és kiválasztottunk néhány esélyesnek tűnő tippet erre a találkozóra.

Az olasz győzelem 3,05-szörös pénzt ér, az angolok sikere 2,65-öt, ha azonban a rendes játékidőben nem lesz győztes, 3-szoros nyereményre lehet számítani.

Mivel mindkét csapat átlagon felüli védelemmel rendelkezik, nem csodálkoznánk, ha kevés gól esne. Amennyiben kevesebb mint 1,5 gól születne a 90 perc során, 2,39-szeres pénzt lehetne nyerni, a kevésbé bátrak a 2,5 gól alatti opciót is megfogadhatják 1,45-ös oddsért.

Az olaszok legjobb formában lévő játékosa Federico Chiesa. Ha a Juventus szélsője betalál, az 5-szörös pénzt ér a TippmixPronál, amennyiben Harry Kane beveszi Donnarumma kapuját, 2,7-szeres összeget lehet nyerni.

Ha a döntő esetleg csak 11-esekkel dőlne el, és valaki ezt megfogadja, 4,55-ös oddsal számolhat. 

(*Szponzorált tartalom, partnerünk a Szerencsejáték Zrt.)