Marco Rossi csapata szerdán abban a tudatban léphet pályára Münchenben a Németország elleni utolsó csoportmérkőzésen, hogy győzelem esetén biztosan nyolcaddöntőbe jut, ha pedig megvan a három pont és kikapnak a portugálok, akkor a második helyet is megkaparinthatja a magyar válogatott. De természetesen a papíron esélyesebb németek számára sem tét nélküli az összecsapás: a döntetlen mindenképpen nyolcaddöntős szereplést érne számukra, győzelemmel csoportelsők is lehetnek, viszont vereséggel kiszolgáltatottá válna a helyzetük, mert ha közben a portugálok pontot szereznének a franciák ellen, akkor Joachim Löw együttese csoportutolsóként kiesne.

Ilyen előzmények után ismét megvizsgáltuk a TippmixPro kínálatát és kiválasztottunk néhány esélyesnek tűnő tippet erre a találkozóra.

A háromesélyes fogadás egyértelműen mutatja, hogy a németek a találkozó esélyesei, Joachim Löw csapatára ugyanis 1.22-es oddsot kínál a TippmixPro, míg döntetlenre 8.5-ös, magyar győzelemre pedig 9.5-ös odds érhető el.

Úgy érezzük, hogy akárcsak a portugálok és a franciák ellen, úgy ezúttal is nagyon szoros első félidőre van kilátás és legalább egy félidő erejéig szinte biztosan egyenrangú ellenfele lesz a magyar válogatott a németeknek, így mindenképp érdemes fontolóra venni az 1.félidő hendikep 0:1-es opciót, aminél a Magyarország kimenetelre 2.05-ös oddsot ad a TippmixPro – azaz az első játékrész végeredménye szerintünk döntetlen vagy vendég lesz.

Szintén bízunk abban, hogy legalább egyszer ismét átélhetjük azt a nagyszerű érzést, amit Fiola Attila franciák elleni találata hozott el rengeteg magyar ember számára, a TippmixPro oldalán pedig már egyetlen magyar találat 1.66-szoros szorzóval fizet, így tehát nem érdemes kihagyni azt, hogy a vendégcsapat góljainak száma több lesz, mint 0,5.

(*Szponzorált tartalom, partnerünk a Szerencsejáték Zrt.)