Kedden az Anglia-Németország rangadóval folytatódik az Európa-bajnokság a londoni Wembley Stadionban. A két válogatott eddig 32 alkalommal mérkőzött meg egymással, hat döntetlen mellett mindkettő 13-szor nyert. A németek legutóbbi hét meccsükön veretlenek az angolokkal szemben a Wembleyben, két döntetlen mellett ötször győztek.

Az angolok csoportkörös találkozóikat is Londonban játszották, és kapott gól nélkül jutottak tovább: a horvátokat és a cseheket is 1-0-ra győzték le – mindkétszer Raheem Sterling volt eredményes -, míg a kettő között gól nélküli döntetlent játszottak a skótokkal. A szintén társrendező németek eközben Münchenben 1-0-ra kikaptak a franciáktól, 2-2-es döntetlent játszottak a magyarokkal és 4-2-re legyőzték a portugálokat.

Ilyen előzmények után ismét megvizsgáltuk a TippmixPro kínálatát és kiválasztottunk néhány esélyesnek tűnő tippet erre a találkozóra.

A háromesélyes fogadás egyértelműen mutatja, hogy szoros találkozóra van kilátás, hiszen az angolok győzelmére 2,46, a döntetlenre 3,35, a német sikerre pedig 3,00 odds érhető el.

Mi azonban inkább afelé hajlunk, hogy a hazai szurkolók támogatását élvező, valamint az eddig jóval szervezettebb és kompaktabb csapat benyomását keltő angolok fognak továbbjutni a negyeddöntőbe, a hosszabbítás viszont benne van a pakliban, így a biztosabb választás az angol továbbjutás opció lehet, amire 1.77-es oddsot kínál a TippmixPro.

Úgy érezzük, hogy az angolok szervezett játéka ellen kevésbé fognak érvényesülni a németek támadói, és az eddigi csoportmeccsekhez hasonlóan ezúttal sem várható gólzápor a háromoroszlánosok találkozóján, így érdemes lehet megfontolni azt a lehetőséget, hogy 2,5 gólnál kevesebb fog esni a 90 perc során, erre a TippmixPro oldalán 1,73-as odds érhető el.

(*Szponzorált tartalom, partnerünk a Szerencsejáték Zrt.)