Rebrov: "Somália izmai még nem állnak készen"

Szombaton a Paks ellen folytatja a bajnoki menetelését a címvédő Ferencváros. A tavaszi nyitány előtt a Szergej Rebrov elmondta, jól sikerült a felkészülésük, Somália bemutatkozása még várat magára.
Csakfoci Admin 2020. január 23., csütörtök 17:17
Szombaton a Paks ellen folytatja a bajnoki menetelését a címvédő Ferencváros. A tavaszi nyitány előtt a Szergej Rebrov elmondta, jól sikerült a felkészülésük, Somália bemutatkozása még várat magára.
Szerző: Csakfoci Admin 2020. január 23., csütörtök 17:17

- Kicsit furcsa, hogy január 25-én már bajnoki mérkőzést játszunk, ezért sajnos nem volt annyi időnk felkészülni, mint amennyit szerettem volna, ám a feltételek minden élvonalbeli csapat számára azonosak voltak. A spanyolországi edzőtáborunk jól sikerült. Attól függetlenül, hogy az utolsó edzőmeccseink elmaradtak, a játékosok megkapták a terhelést. Készen állunk a folytatásra - kezdte Szergej Rebrov, kérdésre válaszolva elmondta, a Fradi régi-új brazil futballistája, az öt év után visszatérő Somália és a kerethez szintén a téli átigazolási szezonban csatlakozó Vécsei Bálint játszhat-e a Paks elleni bajnokin.

Sajnos Somália a felkészülés szempontjából nem a legjobbkor érkezett, kicsit később tudott csatlakozni a csapathoz, az izmai még nem állnak készen a bajnoki mérkőzés jelentette terhelésre.

Maximális erőbedobással készült, de ne feledjük, legutóbb novemberben lépett pályára. Bízom benne, hogy mielőbb bevethető lesz. Bálint számára nem szokatlan a nemzetközi labdarúgás légköre, persze, egy kis időre neki is szüksége lesz. Kezdi megérteni az általunk képviselt játékfilozófiát, illetve azt, hogy mit jelent a Ferencváros keretéhez tartozni.

Az ukrán tréner kapott kérdést a Paksot erősítő, így a Groupama Arénába szombaton ellenfélként visszatérő Böde Dániel kapcsán is.

- Dani remek ember, jó lesz őt újra látni. Számára biztosan kettőzött motivációt jelent majd, hogy az új csapatával a régi vendégeként szerepelhet. Nekünk elsősorban a saját játékunkra kell koncentrálnunk, ám tiszteletben kell tartanunk egy olyan játékost, aki annyit tett a Ferencvárosért, mint Böde Dániel - idézte a 45 éves szakember szavait a fradi.hu.

Neked ajánljuk
Átigazolások
Fehérvár FC
Nikola Serafimov
Nikola Serafimov új szerződést kötött a Fehérvárral, így az északmacedón válogatott védő minden bizonnyal marad a nyár után is a Vidinél. (Nemzeti Sport)
Kisvárda
Lucas
A Fehérvár elleni mérkőzés az utolsó előtti hazai meccse lehetett a Kisvárda 34 éves csapatkapitányának, Lucasnak, aki összesen kilenc év után távozhat az idény végén csapatától. (Nemzeti Sport)
Fehérvár FC
George Dobson
Angliában még mindig azt hiszik, aláírt fehérvári szerződése ellenére megtarthatják a Vidihez tartó George Dobsont.
Tovább az összes átigazoláshoz