1. Érvelj és ne személyeskedj! Nem probléma, ha egy témát másként látsz, de a vitapartnered mondandójával szemben érvelj, és ne a személyét, klubhovatartozását támadd. Vagy rejtsd el a bejegyzéseit egy gombnyomással vagy egyszerűen ignoráld őt. Ha fenyegeted a másikat, folyton durván támadod a személyét, azért végleges törlés jár.

2. Tudjuk, hogy a futball nem színház, de beszélj úgy másokkal, amilyen hangnemet magaddal vagy kedvenc csapatoddal szemben is elviselnél! Fogadd el, hogy a fórumon és az oldalon más klubok szurkolói is jelen vannak.

3. Ha nem szeretsz egy játékost, edzőt, vezetőt, szövetséget, akkor írd meg – akár kemény – kritikai észrevételeid, de mellőzd a durva, sértő, személyeskedő megjegyzéseket, mert az ezt tartalmazó hozzászólásokat szintén töröljük.

4. Tartózkodj az erőszakos, gyűlöletkeltő, sértő, törvénybe ütköző megjegyzésektől, képektől, videóktól. Ne spamelj és nem itt reklámozz!

Természetesen, ahogy feljebb is írtuk, próbáljuk figyelembe venni, hogy a futball nem színház, ezért a tapasztalatokat felhasználva igyekszünk a lehető legtágabb határokat szabni a beszélgetéseknek, így jelenleg eltekintünk az előzetes moderáció bevezetésétől.

Hiszünk abban, hogy egy napi több tízezres olvasótáborban azok vannak többen, akik vevők a normális vitákra, de akik a fentiek betartására képtelenek, azoktól mostantól kezdve elköszönünk. A moderátor dönti el, hozzászólásaid mennyire felelnek meg a fentieknek.

Ha ezeket a szabályokat nem tudod elfogadni, már most arra kérünk, inkább maradj távol a fórumtól! Egyúttal előre is köszönjük, ha hozzászólásaiddal elősegíted egy normális fórum kialakulását!

ÍGY LÉPJ BE:

A cikkek alatt megtalálható fórumnál kattints a Bejelentkezés fülre. Használhatod eddigi csakfoci.hu-s felhasználónevedet és jelszavadat is (ez korlátozott beállítási lehetőségekkel jár együtt), de ha van már Disqus-hozzáférésed, azzal is bejelentkezhetsz a fórumba (ez bővebb, teljes értékű beállításokra ad lehetőséget), mint ahogy a Facebook-, Google- vagy Twitter-fiókoddal való belépésre is van lehetőség ugyanott. Sok sikert!