Fotó: www.cg-fudbal.com

NB I: Montenegrói szélső érkezett Kisvárdára - már hivatalos

A csakfoci.hu hírének megfelelően Montenegróból érkezett a kisvárdaiak új igazolása. A 23 éves Driton Camaj 2017-ben bajnoki címet nyert hazájában a Buducnosttal.
Nyikes Zoltán 2020. július 31., péntek 12:36
Fotó: www.cg-fudbal.com
A csakfoci.hu hírének megfelelően Montenegróból érkezett a kisvárdaiak új igazolása. A 23 éves Driton Camaj 2017-ben bajnoki címet nyert hazájában a Buducnosttal.
Szerző: Nyikes Zoltán 2020. július 31., péntek 12:36

Honlapunk információi szerint nagy esély mutatkozik arra, hogy Kisvárdán folytatja pályafutását a montenegrói-albán kettős állampolgárságú Driton Camaj, aki legutóbb a montenegrói első osztályú FK Iskra Danilovgrad játékosa volt.

A szélsőként és csatárként is bevethető 23 éves játékos korábban megfordult az FK Lovcen, a Buducnost Podgorica és a Decic Tuzi együtteseiben is, a 2016/17-es idényben pedig bajnoki címet nyert a podgrociaiakkal.

A korábbi utánpótlás-válogatott játékos az előző idényben 25 alkalommal lépett pályára az Iskrában, ezeken a találkozókon 2 gólt lőtt. Camaj legjobb szezonja a két évvel ezelőtti volt, akkor öt találatig jutott az FK Lovcenen.

TOVÁBBI EXKLUZÍV HÍREKÉRT KÖVESD A CSAKFOCI.HU-T A FACEBOOKON IS:

FRISSÍTÉS: Cikkünk megjelenése után a Kisvárda hivatalosan be is jelentette Camaj érkezését.

- Eljött az idő, hogy kipróbáljam magam valamelyik külföldi bajnokságban, így kapóra jött a Kisvárda ajánlata – nyilatkozta az aláírást követően a futballista, aki tagja volt a 2019-2020-as montenegrói bajnokság álomcsapatának. – Egy percig sem gondolkodtam, amikor kiderült, hogy magyar csapat keres, hiszen tudom jól, az elmúlt években nagyon jók lettek itt a körülmények, ami sajnos Montenegróban nem adott. Bízom benne, hogy megállom majd a helyem. A célom az, hogy minél jobb teljesítménnyel segítsem minél jobb szerepléshez az új csapatomat, és azzal fel tudom majd magamra hívni a figyelmet - mondta a kisvardafc.hu-nak.

Camaj a péntek délutáni edzése előtt ismerkedhet meg új csapattársaival, és készen áll arra, hogy a szombati, a szlovák bajnokságban ötödik MFK Ruzomberok elleni szombati edzőmeccsen (kezdés 17 órakor) pályára lépjen.

Neked ajánljuk
Átigazolások
Újpest
Lőw Zsolt, Szalai Ádám
Sajtóhírek szerint Szalai Ádám nemet mondott az Újpest sportigazgatói pozíciójára. A lila-fehérek felvették a kapcsolatot Lőw Zsolttal is, aki azonban nem edzőként segítene.
Légiósok
Szalai Attila
A Kicker szerint a Hoffenheim sportigazgatója az olyan "átigazolási mellényúlások" miatt távozhat, mint például Szalai Attila, Mërgim Berisha és Anton Stach.
Nyíregyháza
Révész Bálint
A klubtulajdonos az erősítési tervekről is beszélt a csakfoci.hu-nak.
Tovább az összes átigazoláshoz