A Barca máris megválna februári szerzeményétől, a City és a PSG is lecsapna a Bayern védőjére - külföldi körkép

A legfontosabb és legérdekesebb csütörtöki hírek a külföldi foci világából és a nemzetközi átigazolási piacról. Körkép.
Csakfoci Admin 2020. július 30., csütörtök 20:45
A legfontosabb és legérdekesebb csütörtöki hírek a külföldi foci világából és a nemzetközi átigazolási piacról. Körkép.
Szerző: Csakfoci Admin 2020. július 30., csütörtök 20:45

ANGLIA

Manchester City: Sajtóhírek szerint a City megegyezett a Valenciával Ferran Torres átigazolásáról. A 20 éves szélsőt 27 millió euróért veszi meg az angol klub, ehhez jöhetnek a későbbi bónuszok. A játékos 2025-ig ír alá. (Guardian)

Tottenham: A Spurs menedzsere, José Mourinho szeretné megszerezni a Porto 23 éves kolumbiai szélsőjét, Luis Diazt. (Record)

Chelsea: A londoni klub első számú kiszemeltje a balhátvéd posztra a Leicester játékosa, Ben Chilwell. Amennyiben őt nem sikerülne megszerezni, az ajaxos Nicholas Tagliafico és a Getafét erősítő Marc Cucurella leigazolása kerülhet előtérbe. (Goal)

West Ham United: Az ír Ryan Manning  a West Ham egyik nyári kiszemeltje. A 24 éves futballista a védelem minden posztján bevethető. (Telegraph)

Burnley: A korábban a West Hamet és a Manchester Cityt is erősítő válogatott kapus, Joe Hart közel áll a skót Celtichez igazoláshoz. (Sun)

Leeds United: A Premier League-be 16 év után visszatérő csapat az Utrecht 25 éves holland jobbhátvédjét, Sean Klaibert igazolná le, valamint dolgoznak az argentin szélső, Thiago Almada megszerzésén is. (Voetbal International)

SPANYOLORSZÁG

Barcelona: Az amerikai profi ligában (MLS) szerelő Inter Miami első nagynevű igazolásának a katalánok csatárát, Luis Suárezt szemelte ki. (Mundo Deportivo)

Megválnának a februárban szerződtetett Martin Braithwaite-től, ugyanis a 29 éves dán támadóval nem számol a következő szezonra Quique Setien vezetőedző. ( Mundo Deportivo)

Atlético Madrid: Elutasították az Arsenal ajánlatát Thomas Partey-ért. Az ágyúsok 25 millió eurót, valamint a 21 éves francia középpályást, Matteo Guendouzit ajánlották cserébe a ghánai válogatott középpályásért. (AS)

Sevilla: A Liverpool és a Manchester City egyaránt érdeklődik a Sevilla 27 éves brazil védője, Diego Carlos iránt. A 27 éves játékos kivásárlási ára 70 millió font lehet. (Star)

Pozitív lett a koronavírus-tesztje a Sevilla egyik játékosának - mindezt a klub közleményben tudatta, azt viszont nem árulták el, pontosan kiről van szó. A többi labdarúgó és stábtag egyaránt negatív, az érintett pedig karanténba vonult, egyelőre tünetmentes.

OLASZORSZÁG

Juventus: Hivatalosan is bejelentették, hogy Andrea Pirlo lett a Juve második csapatának a vezetőedzője. A 41 éves Pirlo megszerezte a pro licencet, és ez lesz edzői karrierje első állomása. Segítője korábbi csapattársa, Roberto Baronio lesz.

Milan: Az AC Milanban játszó Zlatan Ibrahimovic a folyamatosan fiatalodó filmfőhőshöz, Benjamin Buttonhoz hasonlította magát azok után, hogy szerdán duplázott a Sampdoria ellen az olasz labdarúgó-bajnokságban. "Az emberek azt mondják, öreg és fáradt vagyok, de még csak most kezdek belemelegedni” – fogalmazott a találkozó után a klub televíziójának a 38 éves svéd csatár, aki januári érkezése óta már kilenc gólnál jár. „Olyan vagyok, mint Benjamin Button, azzal a különbséggel, hogy én soha nem voltam öreg” – tette hozzá a támadó, utalva a 2008-ban Oscar-díjat nyert filmre. A Milan a gyenge szezonkezdet után magára talált, Ibrahimovic megszerzése óta csak kétszer kapott ki a Serie A-ban, és 6. helyezettként a következő idényben elindulhat az Európa-liga selejtezőjében. A svéd játékos szerződése az idény végén lejár a klubnál, s egyelőre nem tudni, hol folytatja pályafutását. (MTI)

NÉMETORSZÁG

Bayern München: A Manchester City és a PSG is felvette a kapcsolatot David Alaba ügynökével. Amennyiben a bajorok osztrák játékosa nem hosszabbítaná meg jövő nyáron lejáró szerződését, mindkét sztárcsapat szívesen lecsapna rá. (Bild)

Dortmund: Combközelítő izmánál begyulladt az ín, így kihagyásra kényszerül Marco Reus. A támadó már fél éve nem lépett pályára sérülés miatt, most pedig klubja közölte, hogy egyelőre várni kell Reus visszatérésére.

Leipzig: Felkészülési mérkőzésen 1-1-es döntetlent játszott Gulácsi Péter és Willi Orbán csapata, a Leipzig a Wolfsburg ellen. A lipcseiek a múlt héten kezdték újra az edzéseket a bajnokság befejezése után, és azóta először léptek pályára.

 

Neked ajánljuk
Átigazolások
Légiósok
Dárdai Bence
A hírek szerint a Liverpool és a Manchester United is szeretné leigazolni a Hertha 18 éves német-magyar támadó középpályását, Dárdai Bencét.
Tiszakécske
Edzőváltás
A Csakfoci korábbi hírének megfelelően távozott a Tiszakécske éléről Kis Károly vezetőedző, utódja Balogh Pál lett.
Kecskemét
Szerződéshosszabbítás
A Kecskeméti TE meghosszabbította Szabó Alex szerződését.
Tovább az összes átigazoláshoz