A Balmazújváros a klubhonlapján jelentette be, hogy csütörtökön felbontotta Bekő Balázs szerződését. A 47 éves szakember szeptember végétől 12 fordulón keresztül irányította az együttest, regnálása alatt hét pontot szereztek az újvárosiak.

Bekő távozása mellett az utódját is bejelentették, Toni Golem személyében, aki pro licences végzettséggel rendelkezik. Játékos-pályafutása során több horvát és lengyel klubban is szerepelt, edzőként pedig a horvát Slaven Belupónál és a Hajduk Splitnél dolgozott másodedzőként.

A Balmazújváros tájékoztatása alapján Golem a szezon végéig írt alá a Balmazújvárosnál, majd a nyár folyamán újra tárgyalóasztalhoz ülnek az esetleges folytatással kapcsolatban.

A Balmazújváros új edzői stábja

A Balmazújváros új edzői stábjába bekerült Ante Batarelo pályaedzőként, aki 2015 és 2018 között 34 első,- és másodosztályú bajnokin játszott az újvárosiak és a Haladás csapatában. Batarelo mellett Laczkó János és Balogh János fogja segíteni Golem munkáját.

Az új edzői stábbal már csütörtökön munkába is állt a csapat. A téli felkészülés során hazai környezetben készül az együttes, és felkészülési mérkőzéseket is fognak játszani, amiről a napokban adnak tájékoztatást.