Farkas Marcell személyében 2001-es születésű, U18-as válogatott védővel kötött profi szerződést az NB I-ben szereplő Diósgyőr – írja a borsodi egyesület honlapja. Az idén már a klub második csapatában felnőtt bajnokikon is pályára lépő Farkas az előző idényben alapembere volt az U17-es bajnokságban feljutást elérő diósgyőri együttesnek.

– Nagyon örülök életem első profi szerződésének – mondta Farkas Marcell -, ami hatalmas mérföldkő nem csak a karrieremben, hanem az életemben is. Szeretnék édesapámnál is szebb pályát befutni, ami ismerve a karrierjét nem lesz egyszerű. Ugyan azt mondja, hogy már most jobb labdarúgó vagyok, mint ő volt, de ehhez még sokat kell bizonyítanom a pályán. Mostantól kettőzött erővel dolgozok, hogy megháláljam a belém fektetett bizalmat!

– Farkas Marcell stabil helyet harcolt ki magának az U18-as válogatottban, amit egyrészt tehetségének, másrészt annak köszönhet, hogy fiatal kora ellenére heti rendszerességgel felnőttek ellen lép pályára a DVTK tartalékcsapatában az NB III-ban – mondta el a klub honlapján Tajti József sportigazgató.

Mindkét helyen helytállt, többször edzett már a DVTK első csapatával is. Reményeink szerint be fogja futni ugyanazt a karriert Diósgyőrben, mint az édesapja, és hamarosan bemutatkozik az élvonalban is.