• A kiesőtől igazolt középpályást az FTC
  • A Honvéd és a Vasas alapemberét is külföldre csábítják
  • Prukner visszatérhet a Ferencvároshoz
  • Megindult a verseny az Újpest játékosáért

 

Prukner László visszatérhet a Fradihoz – komoly feladat vár rá

A csakfoci.hu információi szerint Prukner László váltja a távozó Theo Schneidert a Ferencváros utánpótlásának élén. Részletek itt!

NB I: Aláírt a kieső alapembere a Fradihoz – hivatalos

Ahogy azt a csakfoci.hu előrevetítette, Sigér Dávid, a Balmazújváros 27 éves középpályása a Ferencvárosban folytatja pályafutását – bejelentést tettek a zöldek.

Honvéd: Lengyel és olasz csapat is csábítja az alapembert – részletek

A csakfoci.hu információi szerint Bobál Dávid jó eséllyel Lengyelországban folytatja pályafutását, de egy olasz és egy cseh kérője is van a Honvédtól távozó védőnek.

Német és portugál csapat is hívja a Vasas válogatott játékosát

Berecz Zsombort a német másodosztályú Arminia Bielefeld csábítja a Vasasból, de a portugál élvonalból is hívják a játékost. Az ügyről bővebben itt!

A Loki is vinné az Újpest játékosát – egyelőre fizetni sem kell érte

A lilák megtartanák, de két klub is rástartolt az Újpest lejáró szerződésű és több poszton is bevethető játékosára, aki alapembere volt a Magyar Kupa-győztes és bronzérmes gárdának.

Állítják: Közel 700 milliót kerestek Paintsilen a ghánaiak

A Genk 2,5 millió dollárt fizetett a játékosért, aki négy plusz egy évre kötelezte el magát a belgákhoz – ezt írják kint a Ferencváros távozójáról.

A nap további átigazolási hírei:

A Fradi 100 milliót kínált a gólkirályért, de egyelőre hiába – a svájci bajnokkal kell versenyezni. A zöldek közben hosszabbítottak 36 éves válogatott játékosukkal. Edzőváltás volt Vácon, Kalmárnak mennie kell Dunaszerdahelyről, Bognár István útban van következő NB I-es klubja felé. Folyamatosan frissülő rovatunkat ezen a linken, míg az elmúlt napok összefoglalóit ezen a linken találod.