200 millióért vehet középpályást a Fradi

Az argentin élvonal 26. helyén álló Chacarita Juniors szurkolói Twitter-oldala szinte tényként írta meg, hogy a klub 25 éves támadó középpályása, Matías Rodríguez a Ferencvárosban folytatja pályafutását. Más argentin lapok szerint már meg is egyeztek a felek, a játékos vételára 200 millió forint lehet. További részletekért kattints!

Hat és fél év után köszönt el a Ferencváros védője

Ahogy honlapunk már áprilisban előrevetítette, Batik Bence hat és fél év után elhagyja a fővárosi zöld-fehéreket, és máshol folytatja pályafutását. A játékos az Instagramon köszönt el.

Megyeri Balázs elismerte: Dániából és Ciprusról is keresték

A válogatott kapus, Megyeri Balázs honlapunknak adott interjújában elmondta, igaz, hogy Dániából és Ciprusról is keresték, vannak érdeklődők és ajánlatai, folyamatosan kapcsolatban van a menedzserével. Mint elmondta, a hangsúly azon van, hogy védeni szeretne. Az interjúért kattints ide!

Olcsón igazolhat gólerős szélsőt a Fradi

Sajtóhírek szerint a Ferencváros kinézte magának az NK Varazdin szélsőjét. Domagoj Drozdek játékát a zöld-fehérek megfigyelői élőben is felmérték. A 22 éves szélsőt a Dinamo Zagreb és a Lokomotiv Zagreb is figyeli. A Transfermarkt az árát nyolcmillió forintra becsüli, s bár ez klubváltás esetén nem tűnik reálisnak, minden bizonnyal ki tudná vásárolni őt az NB I legutóbbi idényének ezüstérmese. Részletek itt!

Az FTC csaphat le a kieső csapatkapitányára

Információink szerint bár több kérője is akad, a Ferencvárosban szeretné folytatni pályafutását Sigér Dávid, a Balmazújváros csapatkapitánya. A 27 éves játékost Thomas Doll együttese már télen is leigazolta volna, ám akkor a Balmaz 500 ezer eurót kérhetett érte, ezért nem tudtak megegyezni. Jelenleg Sigér szabadon igazolható. Bővebben itt!

További mai átigazolási hírek

Kapust és támadó középpályást is szerződtetett a Mezőkövesd, közben nyolcan távoztak Dorogról. Ezekről a hírekről folyamatosan frissülő átigazolási rovatunkban bővebben is olvashatsz!

Két érkező az NB I-es klubnál, nyolcan távoznak az NB II-es csapattól – hazai átigazolási hírek