A Fradi távozó németje: “Brutálisan jól fizettek; az elnök sem értette, miért nem játszom”

Janek Sternberg szerint Kubatov Gábor nem akarta, hogy elmenjen. Arról is beszélt, hogy Thomas Doll el sem köszönt tőle. Bővebben itt!

Eldőlt: Kalmár végleg a Dunaszerdahelyé

A Bundesligából igazol a DAC-hoz a magyar válogatott középpályás, aki remeki tavaszi szezont futott kölcsönjátékosként. 3 évre írt alá a szlovák bajnokság 3. helyezettjéhez. Itt vannak a részletek!

Újabb Fradi-bejelentés: Gera után Hajnal is befejezi a focit

Befejezi pályafutását a Ferencváros 59-szeres válogatott, magyar bajnok irányító középpályása, Hajnal Tamás. A klub pénteken közölte a 37 éves játékos döntését. Bővebben itt!

Reakció Hangya, Berecz és Vida távozása után: Keményen képviseljük a Vasas érdekeit!

A három magyar válogatott labdarúgó távozása után szólalt meg az angyalföldiek klubigazgatója, Domonyai László, nyíltan beszélve az átigazolások hátteréről és okairól.

Magyar válogatott játékost vett a MOL Vidi FC

A Vasas 24 éves balhátvédje, Hangya Szilveszter a fehérváriak legújabb igazolása, a Vidi kivásárolta a válogatott bekket angyalföldi szerződéséből. 

280 milliót kértek a Honvéd-igazolásért – komoly csapásnak tartják a távozását

Sztárcsapat szemelte ki magának a kispestiek egyik új igazolását, de klubja miatt meghiúsult az üzlet. BL-csata előtt merült fel a neve. Bővebben itt!

Másodszor is klubot vált Suljic a nyáron – BL-indulóhoz igazol

Suljic Asmir néhány héten belül a harmadik csapat mezét húzhatja magára: a Vidié és a Wisla Krakkóé után egy külföldi bajnokcsapatét. A részletekről itt olvashatsz!

Vadócz: “Ez az igazolás nem vágott el a külföldtől sem” – a Honvéd és a válogatott miatt jött haza

Újra a kispestiek mezében a 42-szeres magyar válogatott középpályás, aki szeretné, ha élcsapat maradna a Honvéd és bízik abban, hogy a válogatottnál is segíthet neki a hazatérése. A “külföldpárti” Vadócz Krisztián még a légióskodásról sem mondott le azért. Az interjúért kattints ide!

Bajner távozhat Dortmundból, visszatért nevelőegyesületéhez a válogatott csatár – további mai átigazolási hírek folyamatosan frissülő rovatunkban!

Bajner távozhat Dortmundból, magyar válogatott játékos az ETO-nál és a Vidinél – hazai átigazolási hírek