NB I: Újpesten köthet ki a Partizan támadója

A csakfoci.hu információi szerint az Újpest kölcsönveheti a Partizan Belgrád korábbi szerb utánpótlás-válogatott támadóját, Petar Gigicet. Itt vannak a részletek!

Megvan a ZTE új edzője: Az NB I legfiatalabb szakvezetője ült le a kispadra

Boér Gábor személyében az NB I egyik legifjabb vezetőedzője irányítja a ZTE csapatát vasárnaptól, a Fehérvárra igazolt Márton Gábor utódjaként. Boér először dolgozhat majd az élvonalban. A bejelentés és a nyilatkozatok itt!

Az NB I-ben folytathatja a DVSC-től távozó kapus

A csakfoci.hu információi szerint a Mezőkövesd csapatánál folytathatja pályafutását Tomas Kosicky, aki a nyári átigazolási időszakban távozik a DVSC-től. Így kerülhet az élvonalba a kapus – kattints!

Egy csapatban játszhat a Honvéd és a Kisvárda korábbi légiósa – hivatalos

A ciprusi Nea Salamina hivatalos honlapján jelentette be, hogy szerződtette Danilót, a Honvéd korábbi bajnokcsapatának támadóját. A brazil csatár egy plusz egy évre írt alá új klubjánál. A “nagy találkozás” részletei itt!


 

Újabb igazolás az NB I újoncánál, távozhat a Vidi válogatott középpályása, ennyit kereshet Szoboszlai a Milannál. Minden első- és másodosztályt érintő átigazolási hírről beszámolunk folyamatosan frissülő átigazolási rovatunkban, amelyhez kattints ide!