A Fradi egy válogatott középpályásért és egy gyors szélsőért is versenybe száll a nyáron – sajtóhír

Lengyelországi sajtóhírek szerint egy háromszoros bajnok futballista, Dominik Furman a Ferencváros (és még két másik klub) nyári kiszemeltje. De egy szerb szélső is képben lehet az FTC-nél. Részletek ide kattintva!

Már tényként írják: Hazatér a válogatott játékos Debrecenbe

Az utóbbi hetekben már téma volt itthon, hogy Korhut Mihály hazatérhet a Lokiba, és jelenlegi állomáshelyén, Görögországban már egyértelműen állítják, hogy a 32 éves válogatott balhátvéd újra volt klubjában szerepel majd. Bővebben itt!

Hivatalos lett: Befutott Újpestre a Partizan csatára is

A csakfoci.hu korábbi hírének megfelelően aláírt a lila-fehérekhez Petar Gigic, aki az Európa Ligában is bemutatkozhatott a Partizan Belgrád színeiben. Részletek itt!

NB II: Az élvonalból érkezhet a Loki csatárigazolása

A csakfoci.hu információi szerint Tischler Patrik, az NB I-es Kisvárda csatára egy osztállyal lejjebb, Debrecenben folytathatja pályafutását. Cikkünket itt olvashatod!

Újpesten fejezné be a pályafutását Stieber – “Még nem edzem a csapattal”

Közel jár a felépüléshez Stieber Zoltán, aki az Aston Villa után Újpesten játszhat ismét együtt testvérével, Stieber Andrással. Kattints a részletekért ide!

Minden magyar átigazolási hír egy helyen, folyamatosan frissülő rovatunkban:

Külföldre megy az NB I-es tavasz egyik legjobb csatára, az Újpest Rogan volt csapatából is erősített – hazai átigazolási hírek