Pávkovics Bence 2015-ben került a Pécs utánpótlás csapatából az Újpesthez, ahol három év alatt 43 tétmeccsen játszott – írja a dvsc.hu.

A mindössze 21 éves, többszörös utánpótlás-válogatott labdarúgón nyáron, az átigazolási időszak szezon végén került Újpestről kölcsönbe a Debrecenhez, ahol gyorsan beverekedte magát a kezdőbe. Jó teljesítményének köszönhetően alapemberré vált, valamint a hajdúságiak éltek az opciós vételi jogukkal, így végleg leigazolták a fiatal játékost.

Először is szeretném megköszönni mindenkinek ezt az elmúlt 3 gyönyörű évet itt Újpesten. Rengeteg barátot, élményt, tapasztalatot szereztem Magyarország egyik legnagyobb és legpatinásabb klubjában! Kiváló edzőkkel és még ennél is kiemelkedő játékosokkal dolgozhattam együtt! Itt lettem kupagyőztes és dobogós, egy olyan szurkolótábor előtt játszhattam hétről-hétre, ami nem csak magyar szinten, de európai szinten is a legjobbak között van! Óriási megtiszteltetés az újpesti családhoz tartozni – írta búcsúzóul Pávkovics a közösségi oldalán.

A Debrecen arról nem adott bővebb tájékoztatást, mennyit fizetett a labdarúgó játékjogáért az Újpestnek.

Pávkovics az őszi szezonban tíz bajnokin, kettő Magyar Kupa-meccsen is pályára lépett, és egy gólt szerzett.

Nem utaznak külföldi edzőtáborba

A Loki játékosai január 3-án kezdik meg a felkészülést a tavaszi idényre. A hajdúságiak idehaza készülnek, és több edzőmeccset is játszanak.