A magyar légiós drámai meccsen lőtte élre csapatát – a jövőjéről is beszélt

Adorján Krisztián fontos gólt szerzett a Dundalkban, igaz, nem biztos, hogy még sokáig erősítheti a bajnoki címért harcoló csapatát. A részletekért kattints ide!

MTK: Hosszabbítottak az U21-es válogatott alapemberrel

Az MTK és saját nevelésű játékosa, Katona Máté szerződést hosszabbított egymással, így az alapember az NB I-ben is a kék-fehéreket erősítheti. Bővebben itt!

A Fradi igazolásával megmentett egy argentin csapatot

A korábbi hírek szerint a Chacarita Juniors egy összegben 445 ezer dollárt kap a Fraditól, ebből a pénzből tudja rendezni adósságait. Részletek itt!

Vidi: Újabb szerződéshosszabbítás, együtt maradt a bajnokcsapat – hivatalos

A tavalyi szezonban 28 bajnoki mérkőzésen pályára lépett Anel Hadzic hosszú távra kötelezte el magát a fehérvári klubhoz. Kovács Zoltán sportigazgató az átigazolási pletykákról is nyilatkozott. A hosszabbítás részleteiért kattints ide!

Az NB I-es csapat román hőssel erősíthet – részletek

Mihai Minca tartotta benn csapatát a román első osztályban, de most távozhat, és az NB I-es Kisvárdába szerződhet. További infók itt!

További átigazolási hírek

Bogdán Ádám a szigetországban marad, és fél évig, az őszi szezonban kölcsönjátékosként szerepel majd új klubjában, de csapatnevet egyelőre nem árult el. Valamint a Haladás jobboldali hátvédje, Schimmer Szabolcs 1+1 évvel meghosszabbította a június 30-án lejáró szerződését. További mai átigazolási hírünkért nézd meg folyamatosan frissülő rovatunkat!

Bogdán döntött jövőjéről, 16. szezonjára készülhet ugyanannál a klubnál az NB I-es játékos – hazai átigazolási hírek