NB I: A Fradi saját nevelésű játékosát a Loki és külföldi csapatok is vinnék

Haris Attila iránt a Debrecen, valamint olasz, lengyel és dán csapat is érdeklődik. Hamarosan eldől a középpályás sorsa. A részletekért kattints ide!

Domonyai László lett a Vasas FC klubigazgatója

Június 21-től Domonyai Lászlót nevezték ki a Vasas FC klubigazgatójának – jelentette be az angyalföldi klub csütörtökön. Bővebben itt!

Videoton: „Álmodunk a csoportkörről, bírni kell a hármas terhelést” – interjú

A Videoton sportigazgatója, Kovács Zoltán a honlapunknak adott szezonértékelő interjújában beszélt arról, milyen adósságaik vannak a szurkolók felé, azt is elmondta, melyik pillanatban dőlt el a vezetőedző sorsa, de az is szóba került, a 35 éves Lazovicra, Juhászra vagy Husztira meddig lehet még építeni. Az interjúért kattints ide!

Izraelből igazolna a Fradi – ennyi lehet a játékos ára

Izraeli sajtóhírek szerint a Ferencváros a Beitar Jeruzsálem német bal oldali védőjét, Marcel Heistert szerződtetné. A két klub még nem egyezett meg a vételi árban. Részletek itt!

Mészöly Géza visszatér: Négyszeres bajnokcsapatnál kap kispadot

A csakfoci.hu információi szerint Mészöly Géza lesz az NB II-es ETO FC Győr új szakvezetője. Közel egy év után állhat munkába ismét – a részletek itt!

A nap további átigazolási hírei

Új arcok is megjelentek a Vasas első edzésen, de egyelőre a távozók tábora a népesebb, amelyről ezen a linken olvashatsz. Valamint további átigazolási hírek a folyamatosan frissülő rovatunkban.

Izraelből igazolhat a Fradi, nagy átalakulás a Vasasnál – hazai átigazolási hírek