További friss hírek
Csakfoci.hu - Magyarország vezető focimagazinja.-KÉRDÉS
Marco Rossi szerint nehéz lesz eldöntenie, hogy az Eb-n Dibusz Dénes vagy Gulácsi Péter védje majd a magyar válogatott kapuját, mivel mindketten kiváló formában vannak. Szerinted ki legyen az első számú kapusunk?
71% Egyértelműen Dibusz, hiszen az elmúlt hónapokban a válogatottban és a Ferencvárosban is kimagasló teljesítményt nyújtott.
29% Nem kérdés, hogy Gulácsi Péter, mivel a Bundesliga egyik legjobb kapusa.
Átigazolások
Ferencváros
Tokmac Nguen
A svédek azt írják, hogy a Djurgarden ajánlatot tett Tokmacnak és az FTC-nek is. Ám a játékos bérigénye nagy, míg az FTC már nem adná el Tokmacot, akiért korábban 4-800 ezer eurót kért. Az Üllői129 szerint ebből semmi nem igaz.
ZTE/Vidi
Bedi Bence
A nyáron távozik a ZTE-től a saját nevelésű középpályás, Bedi Bence, aki iránt itthonról a Fehérvár is érdeklődött. A játékos menedzsere azonban azt is elmondta, az elsődleges cél, hogy Bedi külföldre szerződjön. (nso.hu)
Légiósok
Gulácsi Péter
Rouven Schröder sportigazgató elárulta, hogy a nyáron a Leipzig biztosan megválik az egyik kapusától.
Tovább az összes átigazoláshoz
NB II-hírek
Honvéd
Nem lesz meccs a Bozsikban
A Bozsik Aréna gyepe nincs megfelelő állapotban ahhoz, hogy megrendezzék rajta az U21-es válogatottunk felkészülési meccsét, ezért az MTK-pályán lesz a csütörtöki találkozó.
Eredmények
Újra második az ETO
Megint az ETO a második az NB II-ben, miután a győriek 3-1-re győztek vasárnap, a Haladás otthonában.
Eredmények
Megint nem nyert az éllovas
A lsitavezető Szpari nem bírt a Szegeddel, így már három meccs óta nyeretlen, a Vasas viszont most már hónapok nem talált legyőzőre.
Tovább az összes NB II hírhez
Partnereink